Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Fiúk amikor önkielégítetek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk amikor önkielégítetek akkor a végén hová törlitek a hímvesszőtöket?

Figyelt kérdés
tegnap 11:24
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%
Konyhai papírtörlő.
tegnap 12:55
 12/19 anonim ***** válasza:
100%
Papírtörlő én is, praktikusabb, mert nagyobb mint a zsepi, és mikor jól elhúzom, akkor nagy adagban jön. De utána megmosom csap alatt is. Néha olyan is van, hogy fekszem háton, és engedem, hogy menjen ahova sikerül, de olyankor mindenem spermás lesz, rendesen mosakodni kell utána.
tegnap 12:59
 13/19 anonim ***** válasza:
100%
Pzs, vagy ráengedem a barátnöm ruhájára. Néha szoktunk játszani, hogy ö kiteríti a földre a szexi hálóingét, 2 bugyiját és arra lövök. Nekem jó, mert akár 3, 3.5 méterre is elvisz.
tegnap 13:10
 14/19 anonim ***** válasza:
Wc papír majd elviszem a gyerekeket aquaparkba
tegnap 14:27
 15/19 anonim ***** válasza:
Zsepibe, aztán lemosom a farkam.
tegnap 15:00
 16/19 Rex Hunter ***** válasza:
100%
WC papírral szoktam feltörölni. A papírzsebkendő az kevés, mert mondjuk egy hét után már elég sokat és nagyokat spriccelek. Egy tenyeremnek megfelelő mennyiségű vagy néha kicsit több is kijön.
tegnap 17:14
 17/19 anonim ***** válasza:
Bele a melltartótba amire amúgy is rálőttem
tegnap 17:36
 18/19 anonim ***** válasza:
Abroszba
tegnap 18:49
 19/19 anonim ***** válasza:
A vedégek italába szoktam
tegnap 23:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!