Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mit gondoltok, szerintetek is...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok, szerintetek is túl diplomatikus válaszok vannak ha kisebb farokméretről kérdeznek?

Figyelt kérdés
13cm semmi egy 19-hez képest. Mégis a kicsit dicsőítik, tiszta szánalmasak a kamus férfiak nőnek kiadva magukat.
ma 09:59
 1/3 anonim ***** válasza:
67%

Jó nyilván a 13 cm jóval kisebb mint a 19cm. De nem jelenti azt hogy egy 13 centis nem lehet élvezni .

Igazából erre nincs jó válasz mert nektek egyik válasz se jó

Azt se fogadjátok el ha valaki a kisebbet szereti mert mondván jaj még nem vot megbszva naggyal

Azt meg egyenesen mágjára vetitek akinek a nagyobb a jó

De olyan nincs hogy bármelyik válasz nektek megfelelően mert a fejezetben van egy elképzelés Azt le van szarva a másik véleménye neg tapasztalata..

Szóval hiába írom le jogy voltam nagyobbal sose èlveztem még folyton a szarás volt rajtam miközben kuffantot le szarjátok azon még röhögtek ha azt írja valaki h neki a kisebb a kényelmes

Addig amíg a farok méreten rugóztok addig nem tudtok igazán adni mert egy önimádó egoista barmok vagytok akiknek nincs jó válasz a féltett farok méret kérdésekre..

Na jónapot kívánok mindenkinek

N

ma 10:26
 2/3 StevenUp ***** válasza:
57%

Aki nem tud szexelni, az a farkát méregeti. 🤷 akárhány pasi ismerősöm van, csak azoknál merült fel ez a méret kérdés, akikről tudtam/tudtuk, hogy balf*sz a nőkhöz.

Próbáltuk/Próbáltam neki az elején elmagyarázni, hogy emberileg balf*sz de ők szentül meg voltak győződve arról, hogy a farkuk mérete volt mindig a gond.

Tehát:

Nem a problémája az igazi baja egy farokméregető baleknak sem, csupán a lelkük mélyén örülnek a kis méretnek, mert így van mire fogni azt hogy az életben gyökerek. Ez 100 farokmérőből 99re fixen igaz.

Tehát lányok:

Sose kezdjetek olyannal, aki a kis farkával magyarázza a bizonyítványát, mert azokat nem lehet meggyőzni erről vagy arról, csupán könnyebb sajnáltam sajnáltatni magukat, mint valami életképességet magukra erőltetni

ma 11:09
 3/3 anonim ***** válasza:

Most azt kellene írni hogy bizony csak a nagy a jó?

Hee.

Te próbálj majd szexelni és megtudod hogy nem a méret a lényeg hanme ahogy hazsnálod.

De már azt is leírták itt vagy ezerszer hogy csak azt tudod használni ami van, se kisebb se nagyobb nem lesz.

ma 12:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!