Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet egy új kapcsolat esetén diplomatikusan érdeklődni a perverziókról?
Figyelt kérdés
Nem akarom azzal elijeszteni, hogy perverz vagyok, de jó lenni tudni, hogy szívesen belepisilne-e a számba. Ha neki nem vállalható, az engem nem zavar, bár imadom a pisit, én el tudom fogadni, ha valakinek ez visszatetsző. De sajnos van, aki a kérdés után már nem akar tőlem semmit.ma 15:33
2/6 anonim válasza:
Ez nem olyan nagy szám. Mondd el neki nyugodtan.
4/6 anonim válasza:
"Nem akarom azzal elijeszteni, hogy perverz vagyok"
Ha az vagy, számolnod kell azzal a lehetőséggel is, hogy ez nem mindenkinek fog bejönni. Lesznek, akik emiatt offolnak majd. Ez ezzel jár, ne lepődj meg rajta. Jobb minél előbb konkrétan, egyenesen túlesni ezen, hogy ne rabold annak az idejét, akinél ez kizáró ok. Hagyd a diplomatikus finomkodást a francba. Egyenesen, nyíltan, őszintén. Akinek tetszik az marad, akinek nem tetszik az gond nélkül továbbáll és keres magának megfelelőt. Nem kell ezt túlbonyolítani.
5/6 anonim válasza:
Olyat keresel akinek ez tetszik. Akkor nem mindegy, ha úgy se akarja és utána lekoptat?
Mellesleg borzasztó undorító. Én is tiltom az ilyeneket.
6/6 anonim válasza:
Én meg pl. imádom mindenhová szétspriccelni a spermám. Na bumm… Kinek mi. Ha van ilyen perverziód, vállalni kell. Ha ez valakinek sok, vagy nem fér bele, akkor nem is kell együtt lennetek, mert nem leszel boldog, ha ezeket nem tudod megélni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!