Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A feleségem megcsal, de azt...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A feleségem megcsal, de azt hiszi nem tudok róla. Engem felizgat, és folyton erről fantáziálok, amíg a szeretőjével van. Vannak mások is hasonló helyzetben?

Figyelt kérdés

dec. 20. 18:01
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
40%

#10 miből gondolod, hogy az asszony, vagy a szeretője szeretné, hogy beszálljon a férj? Nem véletlenül dugnak egymással.

A másik meg, amit fentebb már érintett valaki, hogy milyen gáz, hogy férfi létére arra izgul, hogy másvalaki dugja a nőjét. Igazi lúzer béta mentalitás.

dec. 20. 20:36
 12/18 anonim ***** válasza:
67%
7-es, de azért a férje maradtál a lakhatás miatt, ahogy mindig is azért voltál vele. Nem csoda, hogy megcsalt.
dec. 20. 22:58
 13/18 anonim ***** válasza:

Nem egészen. Még csak nem is élünk egy országban. A többi stimmel...

(7)

dec. 20. 23:41
 14/18 anonim ***** válasza:
75%
Szerintem jó dolog hagy élje ki baszos énjét, ku vas ri ancos fa szopó. Hagynám neki simán.
dec. 21. 17:53
 15/18 welcome1976 ***** válasza:
83%
Volt nejem nekem is így tett. Két gyerek mellett. Tudtam róla. És akkor zavart, de valahol izgatott is. Persze elváltunk. De azóta izgat a dolog. De a mostani nejem meg nem igazán akar nyitni...
dec. 23. 18:00
 16/18 anonim ***** válasza:
50%

Beteg 🌲sz vagy

dec. 24. 15:55
 17/18 anonim ***** válasza:
100%
Ne érezd rosszul magad emiatt. Sokmindenkinek vannak furcsa fétisei(szerintem ez a cuckold) kategória, nézz utána) és inkább így legyen, izgasson a téma, minthogy rosszul érezd magad.
dec. 28. 12:07
 18/18 anonim ***** válasza:
77%

az izgat fel hogy mással dug? viccelsz ugye

ez kicsit beteges. hát fiigyelj akkor ebből hamar szingliség lesz :D

ad 1 valszeg valamiit nem jól csináltok és ezért tart szeretőt

ad 2. te még ennek örülsz ahelyett hogy féltékenykednél(amit nagyon is szeretnek a nők) hogy harcolj érte..

ez gatya!

jan. 17. 19:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!