Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A feleségem megcsal, de azt hiszi nem tudok róla. Engem felizgat, és folyton erről fantáziálok, amíg a szeretőjével van. Vannak mások is hasonló helyzetben?
Figyelt kérdés
dec. 20. 18:01
11/18 anonim válasza:
#10 miből gondolod, hogy az asszony, vagy a szeretője szeretné, hogy beszálljon a férj? Nem véletlenül dugnak egymással.
A másik meg, amit fentebb már érintett valaki, hogy milyen gáz, hogy férfi létére arra izgul, hogy másvalaki dugja a nőjét. Igazi lúzer béta mentalitás.
12/18 anonim válasza:
7-es, de azért a férje maradtál a lakhatás miatt, ahogy mindig is azért voltál vele. Nem csoda, hogy megcsalt.
13/18 anonim válasza:
Nem egészen. Még csak nem is élünk egy országban. A többi stimmel...
(7)
14/18 anonim válasza:
Szerintem jó dolog hagy élje ki baszos énjét, ku vas ri ancos fa szopó. Hagynám neki simán.
15/18 welcome1976 válasza:
Volt nejem nekem is így tett. Két gyerek mellett. Tudtam róla. És akkor zavart, de valahol izgatott is. Persze elváltunk. De azóta izgat a dolog. De a mostani nejem meg nem igazán akar nyitni...
17/18 anonim válasza:
Ne érezd rosszul magad emiatt. Sokmindenkinek vannak furcsa fétisei(szerintem ez a cuckold) kategória, nézz utána) és inkább így legyen, izgasson a téma, minthogy rosszul érezd magad.
18/18 anonim válasza:
az izgat fel hogy mással dug? viccelsz ugye
ez kicsit beteges. hát fiigyelj akkor ebből hamar szingliség lesz :D
ad 1 valszeg valamiit nem jól csináltok és ezért tart szeretőt
ad 2. te még ennek örülsz ahelyett hogy féltékenykednél(amit nagyon is szeretnek a nők) hogy harcolj érte..
ez gatya!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!