Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Utaznál egy csajhoz 4+ órát...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Utaznál egy csajhoz 4+ órát oda, 4+ órát vissza tömegközlekedéssel úgy, hogy egy világ végi kis falu, szóval ha kamu, vagy hasonló, akkor utazási és szálláslehetőség se nagyon van így 0 fokban?

Figyelt kérdés

Csak este-éjszaka jó neki, mert lakótársa akkor melózik.

Szóval ilyenkor már busz+ semmi nincsen, ott minden bezár.

Amúgy már minden be lett ígérve.

nov. 16. 10:38
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
71%
Nem. Nincs ebben semmi perspektíva.
nov. 16. 10:39
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
3-4 óra közti távot mentem már csajhoz, de akkor nála is aludtam. Plusz már előtte webcamoztunk is többször szóval tudtam hogy nem fake. Ha a csajnál nem megoldható inkább vennék ki valami szállást a közelben és jöjjön oda, de webcam nélkül sehova nem mozdulnék. 34/F
nov. 16. 10:46
 3/13 anonim ***** válasza:
37%
Tömegközlekedéssel nem, max. csak autóval.
nov. 16. 10:53
 4/13 anonim ***** válasza:
66%
Nem, ehhez ugyanis nagyon kétségbeesettnek kell lenni.
nov. 16. 10:59
 5/13 anonim ***** válasza:
81%
Az egyéjszakás kalandozás nem a stílusom, de egyébként ennél többet is utaztam már egy találkozóra. Azóta már együtt vagyunk, és imádjuk egymást. :)
nov. 16. 11:14
 6/13 anonim ***** válasza:
58%

ki van zárva, főleg, ha még gyanakodsz is, hogy egyáltalán igaz-e.

minek ilyen dolgokat csinálni? nem találsz nőt a környéken?

nov. 16. 11:25
 7/13 anonim ***** válasza:
24%
Én sem értem, hogy ez hogy a fenébe jött így össze? Meg miért...
nov. 16. 11:30
 8/13 anonim ***** válasza:
100%
Mentem így szexelni, vonatról leszálltam várt a vasúton sétáltunk majd egy eldugott helyen leszopott és megdugtam, utána boltba bementünk csokiert és ki kísért a vonathoz. Pár évvel később autóval mentem, megdugtam hazavittem és kész.
nov. 16. 11:48
 9/13 anonim ***** válasza:
38%
Kocsival se, nem hogy tömegkozlekedéssel.
nov. 16. 12:14
 10/13 anonim ***** válasza:
67%
Csak ha személyes ismernem és megbizhato, de igy neten szinte biztos hogy csak valaki meg akar szivatni:)
nov. 16. 12:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!