Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Szeretném elvinni a páromat...

Szeretném elvinni a páromat egy kisebb nyaralásra idén az ünnepekre. Mindenképp külföld lenne az úticél. Melyikek azok az országok ahova olcsón el lehet jutni illetve ahol olcsobbak a szálláslehetőségek is?

Figyelt kérdés

tegnap 16:29
 1/8 anonim válasza:
100%
Célszerű az ilyen kérdést "utazás" kategóriába tenni, mert akik releváns választ tudnának rá adni nem biztos, hogy olvassák a "felnőtt párkapcsolatok" témát. De ha már ide tetted, írhattál volna valamit a párodról: a havat szereti vagy a napsütést? Pezsgést vagy nyugalmat? Csak valami csilivili képet akar feltenni instára az utazásról, vagy tényleg szeretne kikapcsolódni?
tegnap 16:45
 2/8 A kérdező kommentje:
Igazad van, elnézést! Nem voltunk még soha nyaralni kulon kulon sem külföldön. Nyugalmat szeretnénk mindketten. Napos idő, esetleg tengerpart, ahol még furdeni is lehetne.
tegnap 17:07
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Prágára gondoltam. De, látom írtad, hogy tengerpart felelne meg.
tegnap 17:19
 4/8 anonim ***** válasza:

Próbáljátok meg Ciprust.

Lárnaka viszonylag nyugis, napfényes, az árak hasonlóak az itthonihoz, és tengerpart is van, bár strandidő valószínűleg karácsonykor nem lesz (igaz, hogy ismertem olyat, akik decemberben ott fürödtek, és nem tudom, hogy mazochisták vagy csak szerencséjük volt 😀).

tegnap 17:20
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Ha az ünnepek alatt a karácsonyi időszakot érted, és mindenféleképpen strandolás a cél, akkor csak Európán kivüli helyek jöhetnek szóba.
tegnap 17:36
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

A karácsony-újév az összes nyaralóhelyen a legdrágább 2 hetes időszak az egész évben, mert nem éppen csak neked ugrik be a nagy gondolat, hogy kiveszed szabinak azt a pár munkanapot a kettő között, hanem úgy a fél kontinensnek.

Emellett nyilván egész Európa off a fürdésre, a legközelebbi szóbajöhető helyek Egyiptom, Dubai és a Kanári-szk., egyiket sem nevezném ebben az időszakban olcsón és jó ár-érték arányúra kihozhatónak.

tegnap 20:32
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Ha a környéken is hajlandóak vagytok maradni, tengerpart nélkül akkor Prágàt ajánlanám, esetleg karácsonyi hangulatban pompázó Zakopane is szép.
tegnap 20:38
 8/8 anonim ***** válasza:
#6. Igaza van. Mélyen a pénztárcába kell nyúlni ha ebben az időszakban fürdeni szeretnél a tengerben. 3 as voltam. Én javasoltam prágát.
ma 08:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!