Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
21/29 anonim válasza:
#20 jah, persze, mi se! ;) Mi is mindig csak ismerkedésre szoktuk használni!
Nem is értem, hogy miért “gyakori kérdések” a neve, miért nem “gyerekek ismerkedése”… :D
22/29 anonim válasza:
Volt egy lány, akivel egy időben sokat beszéltünk itt. Nagyon választékosan fogalmazott, hosszas és részletes válaszokat adott, és értette a témát, nagyon. Odáig jutottunk, hogy megadta egy közösségi oldalas elérhetőségét. Alapból azt feltételezném, hogy a gyakorin, szexualitás témában a nem túl előnyös külsejű lányok érvényesülnek. Hát, nagyon meglepődtem, mert a lány gyönyörű! Kb. elállt a lélegzetem… Ráadásul sok részletében a zsánerem is. Nem lett belőle semmi, mert tiszteletben tartottam, hogy kapcsolatban él(t akkor, most nem tudom). Egyszer mégis felvetettem, hogy élőben találkozzunk, amit nagyon kedvesen és nem bántóan, de visszautasított. Megértettem, és igaza is volt. Szóval, vele (vagy neki) bármit megtettem volna, ami mindkettőnknek örömet okoz. Amúgy pedig, alapból a válaszom NEM, mert a szexhez nekem nagyfokú tetszés kell, külsőségekben, és a kémiában való passzolás. Ő kivétel (lett volna).
23/29 anonim válasza:
Én már szexeltem. Jó volt, semmi gond nem volt. Újra megtenném, ha lenne kivel.
31/F
24/29 anonim válasza:
Van egy lány, sajnos nagyon messze lakunk egymástól. Vele simán kipróbálnám a csajos fantáziáimat. 18L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!