Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hogy lehet leküzdeni a szexuál...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehet leküzdeni a szexuális vágyat, ha olyasvalakihez fűződik, akit szívből gyűlölsz?

Figyelt kérdés
2021. márc. 24. 20:52
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%
Sehogy,kerüld el ha lehet.
2021. márc. 24. 20:57
 2/17 anonim ***** válasza:
100%
Meg kell élni ha egy mód van rá, aztán hátra se nézni. Talán furcsállod a javaslatot, de a két dolog amit írtál nem függ össez. Gyűlölheted a másikat, de ettől még a vágy megmarad. Talán ha megélnéd, elmúlna.
2021. márc. 24. 20:57
 3/17 A kérdező kommentje:

Kerülöm, kerülöm, de a fejemet nem tudom kikapcsolni.

2Megéltük, tán pont nem kellett volna. Rosszabb lett, mert nem csengett le

Néha elég, ha csak eszembe jut, és közben úgy, de úgy utálom

És teljesen igazad van, a vágyhoz nem kell semmi, ez a leggázabb.

2021. márc. 24. 21:05
 4/17 anonim ***** válasza:
Értem. Akkor ezen már csak egy új, legalább annyira erőteljes, szexuális vággyal teli kapcsolat segíthet( vagy visszamész hozzá, és nem törődve semmivel, kiéled a vágyad)
2021. márc. 24. 21:08
 5/17 A kérdező kommentje:

Nos, ilyen nem lesz. Igencsak felnőtt vagyok már, de még eddig így senki.

És ha visszamennék, lehet szex után meg is fojtanám

De tényleg, már rendesen szégyellem magam. Szeretném ha ez az érzés elmúlna, mert felváltva tör rám az undor és a vágy. És tudom hogy ha találkoznánk kb. magam köpném arcon azzal , hogy fél perc alatt lecsúszna a bugyim.

Ennél több tartásom kéne hogy legyen, de mintha a feromonjaink összeforrtak volna.

Kölcsönös vonzalomról van szó, viszont nem működő kapcsolatról.

De a vonzalom ilyen elemi szintű. Meglátni és meghalni

2021. márc. 24. 21:14
 6/17 anonim ***** válasza:
100%
A legegyszerűbb az lenne, ha találkoznátok, mindenki elmondaná a másikat a negatív-pozitív érzéseit, mégha veszekedés is lenne a vége, de a veszekedés még nem bizti, hogy sikertelnséghez vezet: lehet, hogy pont ezért lenne nyerő a két fél:).
2021. márc. 24. 21:34
 7/17 A kérdező kommentje:

6.

Köszönöm . Próbáltuk. Nem lesz beszélgetés belőle, mert az előszobán nem jutunk túl.

Ilyen kémia egyszer az életben

Veszekedés lenne-e? Szerintem gyilkosság.

Komolyan :)

Mi nyerő páros lettünk volna, mert száz kilométerről érzem, hogy mi van vele, és tudom, hogy ő is így van velem. De közben megesszük egymás életét

Tudjuk, hogy nem menne, mert kiidegeljük egymást, de közben elég egy mosoly és fenekedre ülsz.

Igazi érzelmi hullámvasút. Ő nekem olyan, mintha külön nekem tervezték volna, csak nem tudom mire :)

Sajnos nem tudom mitévő legyek.

2021. márc. 24. 21:50
 8/17 anonim ***** válasza:
100%
Javaslok neked egy furcsa, de előremutató dolgot: NE leküzdeni akard, hanem megérteni miért alakult ki! Ugyanis leküzdeni úgysem tudod, ha sikerül is az is csak tüneti, felszínes kezelés lesz, azok a mentális (tudatalattidban rejlő) folyamatok még fenn fognak maradni. Más emberhez kapcsolódóan bármikor ugyanúgy előjöhet ilyen típusú un. ambivalens kötődés. Az oka egyszerű: a tudat alattid "harcol" a tudatos éneddel (az egyik gyűlöl, a másik szeret). Tud meg miért! Ha egyedül nem megy akkor szakember segítségével.
2021. márc. 24. 21:55
 9/17 A kérdező kommentje:

8. Köszönöm, de én elég földön álló emberke vagyok. Ritkán vagyok szerelmes, vagy ritkán vonzódom, szóval nem ez a szerelembe is szerelmes típus

Nincs ambivalens kötődés, pusztán szexuális vágy, de az túl erős.

Nem tudom hogy értsem meg, nálam okosabb emberek sem fejtették még meg miért vonzódunk adott emberhez. Talán ő férfiben az, ami én nőben.

De már kb első pillanattól ott volt a levegőben. Komolyan. Idegenként.

2021. márc. 24. 22:06
 10/17 anonim ***** válasza:
100%
Legyél a szexrabszolgája, aktusok után pedig pofozd fel, verd szét az arcát
2021. márc. 25. 00:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.