Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet leküzdeni a szexuális vágyat, ha olyasvalakihez fűződik, akit szívből gyűlölsz?
Kerülöm, kerülöm, de a fejemet nem tudom kikapcsolni.
2Megéltük, tán pont nem kellett volna. Rosszabb lett, mert nem csengett le
Néha elég, ha csak eszembe jut, és közben úgy, de úgy utálom
És teljesen igazad van, a vágyhoz nem kell semmi, ez a leggázabb.
Nos, ilyen nem lesz. Igencsak felnőtt vagyok már, de még eddig így senki.
És ha visszamennék, lehet szex után meg is fojtanám
De tényleg, már rendesen szégyellem magam. Szeretném ha ez az érzés elmúlna, mert felváltva tör rám az undor és a vágy. És tudom hogy ha találkoznánk kb. magam köpném arcon azzal , hogy fél perc alatt lecsúszna a bugyim.
Ennél több tartásom kéne hogy legyen, de mintha a feromonjaink összeforrtak volna.
Kölcsönös vonzalomról van szó, viszont nem működő kapcsolatról.
De a vonzalom ilyen elemi szintű. Meglátni és meghalni
6.
Köszönöm . Próbáltuk. Nem lesz beszélgetés belőle, mert az előszobán nem jutunk túl.
Ilyen kémia egyszer az életben
Veszekedés lenne-e? Szerintem gyilkosság.
Komolyan :)
Mi nyerő páros lettünk volna, mert száz kilométerről érzem, hogy mi van vele, és tudom, hogy ő is így van velem. De közben megesszük egymás életét
Tudjuk, hogy nem menne, mert kiidegeljük egymást, de közben elég egy mosoly és fenekedre ülsz.
Igazi érzelmi hullámvasút. Ő nekem olyan, mintha külön nekem tervezték volna, csak nem tudom mire :)
Sajnos nem tudom mitévő legyek.
8. Köszönöm, de én elég földön álló emberke vagyok. Ritkán vagyok szerelmes, vagy ritkán vonzódom, szóval nem ez a szerelembe is szerelmes típus
Nincs ambivalens kötődés, pusztán szexuális vágy, de az túl erős.
Nem tudom hogy értsem meg, nálam okosabb emberek sem fejtették még meg miért vonzódunk adott emberhez. Talán ő férfiben az, ami én nőben.
De már kb első pillanattól ott volt a levegőben. Komolyan. Idegenként.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!