Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hogy lehet leküzdeni a szexuál...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehet leküzdeni a szexuális vágyat, ha olyasvalakihez fűződik, akit szívből gyűlölsz?

Figyelt kérdés
2021. márc. 24. 20:52
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:

10.

Határozottan jó ötletnek tartom.

Köszönöm :)

2021. márc. 25. 00:28
 12/17 anonim ***** válasza:

Voltam/vagyok így valakivel. De nálam ez szerelem is volt. Viszont baromi unszimpatikus volt számomra. Azt gondoltam, mindenben az ellentétem. Nem gyűlöltem, de egy felfuvalkodott pojácának, egy üresfejű hólyagnak gondoltam. Viszont mint a mágnes, egy légtérben sem tudtunk meglenni, mert felrobbant a világ és mindenki észrevette, ami nagyon gáz volt, mert családosak vagyunk. Nem feküdtünk le soha. Amikor végleg "szakítottunk", leültem és 2 év után akkor világosodtam meg, hogy soha senkit nem ismertem, aki ennyire hasonló lett volna hozzám, mint ő. Hogy ezt nem vettem észre először, azért volt, mert ő extrovertált, én meg introvertált vagyok.

Én leküzdeni nem tudtam a vágyat. A szexuális vágy kb. 1,5 év után magától elmúlt. Valahol az agyam megértette, hogy hiába, értelmetlen vágyni rá. Ez olyan szintű nálam, hogy már senki nem tudja bennem felébreszteni. Tudom, hogy bennem van, de semmilyen módon nem tudom előhozni, mással se tudom pótolni, nem érhet hozzám senki.

2021. márc. 25. 01:59
 13/17 A kérdező kommentje:

Talán a gyűlölet egy része pont abból fakad, hogy nem lehet szeretni.

Nekem is teljes ellentétem, de ő férfiban az mint én nőben

Valószínűleg nekem is ő lesz a gyenge pontom most már

2021. márc. 25. 02:25
 14/17 A kérdező kommentje:

Nem tudok privátban válaszolni, de ide leírom

Nincs recept vonzalomra, nem tudod a vágyat befolyásolni.

Ez olyan elemi ösztön, nem tudatos dolog.

Vagy kiváltod valakiből, vagy belőled valaki, vagy nem.

Aki ilyen szinten hat rád felvehet egy krumpliszsákot is, akkor is akarni fogod, és ha valakire nem vagy hatással, ha vért izzadsz se leszel.

2021. márc. 25. 02:30
 15/17 anonim ***** válasza:
Napi szinten látod a pasit?ez valami munkahelyi ismerettség?amugy te független vagy?Vagy kapcsolatban és igy érzed ezt a pasi iránt?Miert utalod,ha ennyire vonzodsz hozzá?
2021. márc. 25. 10:11
 16/17 anonim ***** válasza:

Dolgoztunk együtt. Néha látom. Igen, független.

Hát azért utálom, mert ez ilyen. Sok mindent máshogy látunk, és elbeszéltünk egymás mellett mindig. És úgy látom, előbb leszek paprikás olyanra, aki vonz, valószínűleg többet várnék el tőle, de ettől függetlenül pont úgy izzott a levegő, ha egymásról volt szó, mintha másról. Szerintem aki szexuálisan heves érzéseket vált ki, arra hevesebben is reagálsz más területen is.

Vonzalomnak nincs köze -sajnos, nagyon sajnos -az érzéseidnek. Ez egy igen csupasz érzés.

2021. márc. 25. 13:58
 17/17 anonim ***** válasza:
Ha kapcsolatban lettem volna, nálam már vége lett volna, mert nem megy több irányba ilyen vonzalom.
2021. márc. 25. 13:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!