Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi tesz jobbat, ha az ember kimaxolta magát és mégsem
tetszik a neki vonzó nőknek? Rendszeres prostizás vagy
nőtlenség egy életen át?
Ott nem a külsőséggel van a gond hidd el
N
dec. 18. 21:24
2/10 A kérdező kommentje:
Rengeteg pénzt és időt költöttem mindenféle terápiára. Már nagyon unom. És azt tapasztalom, hogy elég jelentős mértékben a külsőn múlik a dolog.
Csak ugye nem tudom, hogy melyik út éri meg jobban. Nem anyagilag persze.
30 évesen cölibátusba vonulni kicsit abszurdnak tűnik nekem, világi szempontból.
Akkor ne botcsinálta terapeutához járt, hanem normális pszichológushoz.
Nézz már körbe a világban, kizárólag a kockahasú fősármőr pasiknak van nője? Aki nem tartozik ebbe a kategóriába az hogy csinálja?
Amúgy ha neked a bomba nők kellenek akkor legyél azon a szinten amelyik típus meg nekik kell.
dec. 18. 22:22
4/10 A kérdező kommentje:
Egyrészt ennyi alapján nem állapíthatod meg, hogy alkalmas szakemberekhez jártam e vagy sem. Hírneves is volt köztük.
Másrészt egy szóval sem írtam, hogy bomba nő kell.
Harmadrészt elértem a maxot amit kihozhatok magamból. De ez ott is van a kérdésben.
De elfogadom a válaszod, miszerint inkább a nőtlenséget válasszam.
Ha otthon ezen emészted magad, vagy egyedül kirándulgasz nem jutsz el sehova. Igenis hajtani kell, a társkeresőkön, ha más nincs, mert valóban úgy maradsz. Én is azt hittem, hogy nem kellek senkinek. Persze, lejjebb kell adni a mércét. Egy bálban is a szépségkirálynő, persze, ha az a kiszemelted, de az foglalt, vagy elhajt a fenébe. Aza szemüveges, dagadt lány a sarokban, aki petrezselymet árul, meg nem kell. Így voltam vele én is, aztán egyre lejjebb adtam az igényeimet. Van dumám, de az első mondat, az nagyon nagy égés. Nem tudok, mit kezdeni egy számomra idegennel. Na erre jók a társkeresők. Legalább annyit tudsz róla, hogy ott a másik is keres valakit.
dec. 19. 10:30
De komolyan, azt mondja a közmondás is, hogy: "Munden kezdet nehéz". Egyszer tényleg el kell kezdeni, mert valóban úgy maradsz. Én is félénk voltam. Nem volt, aki megadja a kezdő lökést. Mióta megnősültem tudom ezt. Most már biztosan könnyebben menne, de a feleségem még arra is féltékeny, akit megnézek az utcán. Csak az 5-öst folytattam. Elnézést, ha untattalak.
dec. 19. 10:37
7/10 A kérdező kommentje:
A kérdés nem az ismerkedési módszerekre vonatkozott. De azért köszi! 10 évig ismerkedtem aktívan kisebb-nagyobb sikerekkel. Most az adott a kérdés az, amit feltettem.
#7 A kérdésed: A te életedről csak te magad dönthetsz, arra én nem adhatom meg a választ. Most hozzam fel példának a 2 fiam, mennyire különböző életet élnek? Az egyik talált magának egy nőt, és az neki az első és utolsó. Elvette feleségül, unokák vannak, és állandóan el vannak adósodva. A másik nem talált magának normálisat. Jól keres, összeállt egy szintén gazdag nővel, Alfa Rómeót vett, koncertekre járnak, éttermekben esznek, nem akarnak gyereket, nem akarnak összeházasodni. Amíg telik rá, kiélik magukat. Te dönthetsz, melyiket választod. Én nem szólhattam bele egyikük sorsába sem. Mind a 2-t szeretem. Ha valamelyik meleg volna, azt kellene elfogadnom. Ne tőlünk várjál tanácsot. Bemutattam példákat, dönthetsz, a te életed.
dec. 19. 20:05
Keresel egy olyat akinek tetszel. Ennyi a megoldás. Ha nem nézel ki jól, nem kaphatsz meg mindenkit. Sőt akkor is lehet csak egyoldalú. Ezt el kell fogadnod, nem egyedül vagy ezzel.
dec. 19. 20:33
10/10 A kérdező kommentje:
Olyan nagyon jó lenne, ha nem csak te válaszolnál. Értékelem, hogy megérintett a kérdés, de szerintem lépj tovább nyugodtan.
A másik meg. Majd én eldöntöm, hogy kiktől és mit kérdezek, elvileg erre van ez az oldal. Ha már a "kihúzzam e fogóval a hátsó fogam" szintű kérdésektől a "mihez kezdjek a fiam drogproblémájával" szintűig megtalálhatók itt, engedtessék már meg, hogy én is feltegyem a saját kérdésemet. Köszi!
Kapcsolódó kérdések: