Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi tesz jobbat, ha az ember kimaxolta magát és mégsem tetszik a neki vonzó nőknek? Rendszeres prostizás vagy nőtlenség egy életen át?
Ott nem a külsőséggel van a gond hidd el
N
Rengeteg pénzt és időt költöttem mindenféle terápiára. Már nagyon unom. És azt tapasztalom, hogy elég jelentős mértékben a külsőn múlik a dolog.
Csak ugye nem tudom, hogy melyik út éri meg jobban. Nem anyagilag persze.
30 évesen cölibátusba vonulni kicsit abszurdnak tűnik nekem, világi szempontból.
Akkor ne botcsinálta terapeutához járt, hanem normális pszichológushoz.
Nézz már körbe a világban, kizárólag a kockahasú fősármőr pasiknak van nője? Aki nem tartozik ebbe a kategóriába az hogy csinálja?
Amúgy ha neked a bomba nők kellenek akkor legyél azon a szinten amelyik típus meg nekik kell.
Egyrészt ennyi alapján nem állapíthatod meg, hogy alkalmas szakemberekhez jártam e vagy sem. Hírneves is volt köztük.
Másrészt egy szóval sem írtam, hogy bomba nő kell.
Harmadrészt elértem a maxot amit kihozhatok magamból. De ez ott is van a kérdésben.
De elfogadom a válaszod, miszerint inkább a nőtlenséget válasszam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!