Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon még meddig tart a nőtlenség, a szexmentes élet? Mennyi ideig még?
1990-ben megszülettem, boldog volt egy kismama.... 2019 őszén szexeltem utoljára, boldog volt egy nő...meg én...
Most nem vagyok boldog. Most éhes vagyok. A prostiktól undorodom, mielőtt azt javasolnátok...
A fejem ronda/jóindulattal gyenge átlag, csóró vagyok, hasonlók... belátom nehéz eset is vagyok, belsőre is.
De mikor jön már egy kis szerelem?
Fenn vagyok pár társkeresőn, amilyen bolond voltam egyszer még fizettem is a Tinderért, a randivonalért is, letojtak a nők mindenhol. Élőben jelenleg korlátozottan tudok ismerkedni, pénzhiány, helyben meg gyakorlatilag nincsenek korombeli/fiatalabb/szingli nők. (BAZ megyei kisfalu)
De pár éve éltem a fővárosban is, ahol IRL is ugyanez volt a helyzet. Sőt, még rosszabb.
Interneten legalább szóba álltak velem a nők, képküldésig....élőben nem nagyon.
6
A te irodás sztorid nyomorúságosabbnak hangzik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!