Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Vajon még meddig tart a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vajon még meddig tart a nőtlenség, a szexmentes élet? Mennyi ideig még?

Figyelt kérdés

1990-ben megszülettem, boldog volt egy kismama.... 2019 őszén szexeltem utoljára, boldog volt egy nő...meg én...

Most nem vagyok boldog. Most éhes vagyok. A prostiktól undorodom, mielőtt azt javasolnátok...

A fejem ronda/jóindulattal gyenge átlag, csóró vagyok, hasonlók... belátom nehéz eset is vagyok, belsőre is.

De mikor jön már egy kis szerelem?

dec. 7. 17:43
 1/8 anonim ***** válasza:
94%
Hát a gyakorin nyavalyogva soha.
dec. 7. 17:45
 2/8 A kérdező kommentje:

Fenn vagyok pár társkeresőn, amilyen bolond voltam egyszer még fizettem is a Tinderért, a randivonalért is, letojtak a nők mindenhol. Élőben jelenleg korlátozottan tudok ismerkedni, pénzhiány, helyben meg gyakorlatilag nincsenek korombeli/fiatalabb/szingli nők. (BAZ megyei kisfalu)

De pár éve éltem a fővárosban is, ahol IRL is ugyanez volt a helyzet. Sőt, még rosszabb.

Interneten legalább szóba álltak velem a nők, képküldésig....élőben nem nagyon.

dec. 7. 17:49
 3/8 anonim ***** válasza:
91%
Bármikor beeshet egy nő, de ha nem vagy egy adonisz, te se tedd magasra a mércét külsőleg.
dec. 7. 17:53
 4/8 A kérdező kommentje:
Én a mércét már teljesen leadtam, gyakorlatilag mindegy a nő külseje csak ne legyen extrémen elhízott.
dec. 7. 17:57
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Mi ezt honnan tudjuk?
dec. 7. 18:00
 6/8 anonim ***** válasza:
59%
Ez szomorú. Nagyszüleink idején a bálokban ismerkedtek, az én időmben jött a diszkókorszak, ahová soha nem jártak szólóban szingli csajok, én társkereső irodára mentem. Egy ezresért állták, hogy összehoznak max. három randit, (Havonta egy-egyet 3x. ) ha az előzők nem válnak be. Én a másodikat elvettem feleségül. Azt hittem, hogy itt az internet, könnyebb lett, de amiket itt olvasok, abból az jön le, hogy ma sokkal rosszabb világban élünk, mint elődjeink. 67/F
dec. 7. 20:06
 7/8 anonim ***** válasza:
19%

6

A te irodás sztorid nyomorúságosabbnak hangzik.

dec. 7. 20:36
 8/8 anonim ***** válasza:
Nős vagy?
dec. 7. 21:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!