Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért bámul a férjem megszállo...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért bámul a férjem megszállottan egy másik nőt?!

Figyelt kérdés
A férjem az utóbbi fél évben megszállottan bámul egy fiatal nőt. Pofátlanul, feltűnően, szó szerint vizslatja, én a lány helyében már lehet hogy tartanék tőle. Mindezt mellettem teszi! Ott állok mellette és ahogy elfordulok már megint bámulja. A nő meg egy sunyi rohadék, ha látom a képét akkor fapofával elvonul, ha azt hiszi nem látom akkor mosolyog a férjemre, kacérkodik vele. A szeretője lenne? Oké hogy itthon nincs minden rendben, elhidegültünk egymástól, tudom hogy sokkal többet szexelne mint amennyit kap, de egyszerűen nincs hozzá kedvem. De hogy ennyire pofátlanul igyekezzen magát bedolgozni egy ráadásul fiatalabb, huszonéves, csodaszép nő bugyijába azt szerintem nem érdemlem meg. Az is lehet hogy már kezelgeti, habár erre nem találtam konkrét jeleket és nem tudom mikor lenne ideje rá. Segítsetek már, mitől viselkedhet egy amúgy normális férfi hirtelen ilyen ordenáré módon? 42 évesen beüthetett nála a kapuzárási megborulás és tesztelgeti a vonzerejét, esetleg ennyire kanos lenne hogy már elvesztette az eszét?? Vagy mi baja van ennek az embernek? Aggódom!!!!

ma 20:16
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Lehet a szeretője vagy már dugtak a hátad mögött
ma 20:26
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

SzexSzexSzex

Az, hogy megtette-e már vagy csak ezerrel dolgozik rajta, azt miért nem tőle kérdezd meg?

ma 20:26
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Fél éve bassza, és csak most tűnt fel?
ma 20:33
 4/10 anonim ***** válasza:
69%

Mert finom a töltött káposzta újra melegítve de 30 éven át ugyan azt enni mindenn nap már a bele kifordul .

Új ízre vágyik .

N

ma 20:42
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Sajnálom hogy ezt kell mondanom, de ez a helyzet konkrétan világosabb a napnál. Szerintem te is a tagadás fázisában vagy jelenleg ha egyáltalán kérdéseid merülnek fel azzal kapcsolatban, vajon mit művelhet a férjurad ezzel a macával
ma 20:47
 6/10 anonim ***** válasza:
23%

Legbelül te is vágysz egy más fűszerrel készített kolbász ízére

Ne tagadd

Az ember nem monogám csak a társadalom és az egyház kényszeríti bele abba hogy 20-30 de akár 50 évig iá csak 1 kolbász és egy húsos szendvicset egyén 2 ember hiába van más kínálat .

Egy jól átbeszélt kapcsolatban jól tud működni a nyitott házasság

Vagy esetleg Swinger

Swingerbe a többség pont nem tízen meg 20 éves

Nem azt mondom h nincs fiatal

De általában 35+ és 40 feletti párok járnak oda

ma 20:54
 7/10 anonim ***** válasza:
Tetszik neki a masik
ma 22:30
 8/10 anonim ***** válasza:

"itthon nincs minden rendben, elhidegültünk egymástól, tudom hogy sokkal többet szexelne mint amennyit kap, de egyszerűen nincs hozzá kedvem"

Megválaszoltad saját magadnak a motivációját. Nyilvánvalóan félrekúrna, ha nem ezt a csajt akkor majd mást akit lehet nem is ismersz.

T'dod ha valaki állandóan éhes mert otthon nem kap eleget az bizony könnyen el fog csábulni máshol hogy jóllakjon.

ma 22:35
 9/10 anonim ***** válasza:

Nem biztos hogy van köztük szex. De a csaj nyilván élvezi, hogy a férjednek tetszik, a férjed meg biztos odáig van, hogy egy fiatal csaj visszamosolyog rá, azaz még mindig férfinek érezheti magát.

Ami nem csoda, hogy szüksége van rá, ha nem kap szexet, meg hát 42 évesen, eléggé depresszióba tud esni az ember.

Valóban az első könnyed gondolatra könnyű félrelépni ilyenkor már.

Az hogy szexuális téren elhidegültetek még menthető a kapcsolat. Menjetek el szexuálterepautához. A másik nőt meg ne firtasd sztem. Jobb amiről nem tudsz. Ha van is köztük valami, az úgyse maradandó. Ha viszont még nem volt, érdemes lenne elébe menned a dolgoknak és nem kivárni h megcsal.

Najó, és ha én lennék a helyedben: én tuti feltenném a kérdést a férjemnek, hogy mit szólna egy hármashoz a csajjal? Egy ilyen ötlettel tuti megütnéd a főnyereményt, a férjed is megkapja amit akar meg te is, nem lesz megcsalás, válás, fájdalom, csak izgalom meg szex.

ma 22:56
 10/10 anonim ***** válasza:
A félrelépéshez két dolog kell: szándék és lehetőség. A szándék az elhidegült kapcsolatból kifolyólag meglesz, a lehetőséget meg majd hozza az élet. Ha a folyamatot meg akarod állítani akkor az első részére koncentrálj - ne legyen meg a szándék, hozzátok rendbe a kapcsolatotokat!
ma 23:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!