Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért bámul a férjem megszállottan egy másik nőt?!
SzexSzexSzex
Az, hogy megtette-e már vagy csak ezerrel dolgozik rajta, azt miért nem tőle kérdezd meg?
Mert finom a töltött káposzta újra melegítve de 30 éven át ugyan azt enni mindenn nap már a bele kifordul .
Új ízre vágyik .
N
Legbelül te is vágysz egy más fűszerrel készített kolbász ízére
Ne tagadd
Az ember nem monogám csak a társadalom és az egyház kényszeríti bele abba hogy 20-30 de akár 50 évig iá csak 1 kolbász és egy húsos szendvicset egyén 2 ember hiába van más kínálat .
Egy jól átbeszélt kapcsolatban jól tud működni a nyitott házasság
Vagy esetleg Swinger
Swingerbe a többség pont nem tízen meg 20 éves
Nem azt mondom h nincs fiatal
De általában 35+ és 40 feletti párok járnak oda
"itthon nincs minden rendben, elhidegültünk egymástól, tudom hogy sokkal többet szexelne mint amennyit kap, de egyszerűen nincs hozzá kedvem"
Megválaszoltad saját magadnak a motivációját. Nyilvánvalóan félrekúrna, ha nem ezt a csajt akkor majd mást akit lehet nem is ismersz.
T'dod ha valaki állandóan éhes mert otthon nem kap eleget az bizony könnyen el fog csábulni máshol hogy jóllakjon.
Nem biztos hogy van köztük szex. De a csaj nyilván élvezi, hogy a férjednek tetszik, a férjed meg biztos odáig van, hogy egy fiatal csaj visszamosolyog rá, azaz még mindig férfinek érezheti magát.
Ami nem csoda, hogy szüksége van rá, ha nem kap szexet, meg hát 42 évesen, eléggé depresszióba tud esni az ember.
Valóban az első könnyed gondolatra könnyű félrelépni ilyenkor már.
Az hogy szexuális téren elhidegültetek még menthető a kapcsolat. Menjetek el szexuálterepautához. A másik nőt meg ne firtasd sztem. Jobb amiről nem tudsz. Ha van is köztük valami, az úgyse maradandó. Ha viszont még nem volt, érdemes lenne elébe menned a dolgoknak és nem kivárni h megcsal.
Najó, és ha én lennék a helyedben: én tuti feltenném a kérdést a férjemnek, hogy mit szólna egy hármashoz a csajjal? Egy ilyen ötlettel tuti megütnéd a főnyereményt, a férjed is megkapja amit akar meg te is, nem lesz megcsalás, válás, fájdalom, csak izgalom meg szex.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!