Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hogyan lehet a vágyakat...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehet a vágyakat tisztességesen kezelni?

Figyelt kérdés
Ha ismerkedés elején hozza fel valaki, hogy nem csak vanilla dolgokat szeretne, akkor creapy, ha később akkor meg rásütik hogy mert eddig hazudott. Igazából sehogy nem jó.

ma 12:13
 1/7 anonim ***** válasza:
Milyen vagyaid vannak? Amúgy el kell ezeket mondani 3.4. randin már akarnék erről beszélgetni oda-vissza. Lassan ki is próbalnam akkoriban.
ma 12:31
 2/7 anonim ***** válasza:

Attól függ mi

Hogy vállalható vagy sem

De inkább tudjam az elején minthogy rám zúditsa q kattanásait legyen időm emészteni

És ne az legyen hogy egy jó ideje együtt vagyok valakivel aki eddig tök más arcát mutatta

Abból a viszonyból inkább menekülök

N

ma 12:45
 3/7 A kérdező kommentje:
Van egy pár. Bdsm dolgok, de ugye pasiként elég gáz subnak lenni.
ma 12:46
 4/7 anonim ***** válasza:

Ez nagyban függ attól mikre is vágyik az ember.

Én BDSM és más vágyakkal elég jól tudok ismerkedni.

F

ma 12:47
 5/7 anonim ***** válasza:
Bele tudod vinni a not fokozatosan,h nem veszi eszre. Ravezeted,mit akarsz.
ma 14:18
 6/7 anonim ***** válasza:

Nincs baj q bdsm-ben de páromnak nem egy sub pasit akarnék

Hosszútávú alkalmi partnerként rendben van de kapcsolatra nem

ma 14:26
 7/7 anonim ***** válasza:

Nem tudom a választ, de szerintem többféle lehetőségen is el lehet gondolkozni. Az én fejemben a teljesség igénye nélkül ezek merültek fel:

1. Lehet hogy a legdurvább szexuális vágyaidat nem azzal a partnereddel kell megélned, akivel az életet amúgy. Lehetséges ezeket olyan kapcsoaltokban megélni, amiket kifejezetten ilyen csatornákon, az adott fétisre vonatkozóan keresel. (Itt nem megcsalásra, hanem arra gondolok, hogy amikor nincsen senkid, vagy polyamor helyzetekre gondolok.)

2. Én elsőre tuti nem mondanék ilyeneket, a szexhez nagy fokú bizalom kell. Ameddig az nincsen meg, addig marad a vanillia ismerkedés ezen a téren.

3. Egy ponton egy kapcsolatban el kell jönnie annak a pillanatnak amikor őszintén beszéltek erről. Én szeretném ha a partnerem tudna rólam ilyeneket, még ha nem is nyitott rá teljesen, de mondjuk tenne kompromisszumokat az érdekemben ezen a téren.

ma 14:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!