Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet a vágyakat tisztességesen kezelni?
Attól függ mi
Hogy vállalható vagy sem
De inkább tudjam az elején minthogy rám zúditsa q kattanásait legyen időm emészteni
És ne az legyen hogy egy jó ideje együtt vagyok valakivel aki eddig tök más arcát mutatta
Abból a viszonyból inkább menekülök
N
Ez nagyban függ attól mikre is vágyik az ember.
Én BDSM és más vágyakkal elég jól tudok ismerkedni.
F
Nincs baj q bdsm-ben de páromnak nem egy sub pasit akarnék
Hosszútávú alkalmi partnerként rendben van de kapcsolatra nem
Nem tudom a választ, de szerintem többféle lehetőségen is el lehet gondolkozni. Az én fejemben a teljesség igénye nélkül ezek merültek fel:
1. Lehet hogy a legdurvább szexuális vágyaidat nem azzal a partnereddel kell megélned, akivel az életet amúgy. Lehetséges ezeket olyan kapcsoaltokban megélni, amiket kifejezetten ilyen csatornákon, az adott fétisre vonatkozóan keresel. (Itt nem megcsalásra, hanem arra gondolok, hogy amikor nincsen senkid, vagy polyamor helyzetekre gondolok.)
2. Én elsőre tuti nem mondanék ilyeneket, a szexhez nagy fokú bizalom kell. Ameddig az nincsen meg, addig marad a vanillia ismerkedés ezen a téren.
3. Egy ponton egy kapcsolatban el kell jönnie annak a pillanatnak amikor őszintén beszéltek erről. Én szeretném ha a partnerem tudna rólam ilyeneket, még ha nem is nyitott rá teljesen, de mondjuk tenne kompromisszumokat az érdekemben ezen a téren.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!