Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hogyan lehet egy barátság...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehet egy barátság extrákkal dolgot bevállalni tisztességes csajként?

Figyelt kérdés

A szerelmeskedést tényleg képesek a mai fiatal lányok leredukálni pusztán érzelemmentes szexre? Arra ott a kezük, ha úgy érzik, hogy sok a magány. De egy baráttal csinálni mindezt?

Kezdem azt érezni, hogy a feminizmus nem hozott mást, mint a lányokat is pasi agyra nevelte. Mindegy kivel, csak legyen. Én a fiatalabb éveimben nem tudtam volna olyan pasival lenni, akit nem szeretek szívemből. Lehet régimódi ez már, de igaz.

2023. febr. 6. 02:50
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
90%

Mindenki más. Ma is vannak olyan lányok, akik hasonlóan gondolkodnak, mint te. Korábbi generációkban meg nem volt szex házasságig, szóval nekik az sok, ami már neked nem. Szerintem ez mind relatív.

A társadalom kevésbé szól bele az emberek szexuális magánéletébe és ez az eredmény. Aztán más téren meg jobban beleszól, de az off topic

2023. febr. 6. 03:06
 2/28 A kérdező kommentje:

Teljesen értem amit írsz, és én is így gondolom alapból, hogy ez mindenkinek a saját belátása, de akkor is, ez valahol az élet legintimebb pillanata, és nem egy pusztán ismerős baráttal fogom csinálni, mert épp olyanom van.

De igazad van, minden relatív. Azért szerintem ez a feminizmus amennyi előnyt hozott a munkahelyeken, annyi hátrányt is a fejekben.

Tényleg egyesek szinte pasiként élnek.

2023. febr. 6. 03:25
 3/28 A kérdező kommentje:
Amúgy én se vagyok több 27-nél, szóval nem egy csőlátású 40-esként írtam ezt, de amikor egy céges barátom erről ketteseben úgy beszélt, mint amit lehet nekem is lehet ki kellene próbálnom szingliként, majdnem elhánytam magam. És a legrosszabb, hogy nem azért, mert nem jó pasi, hanem mert soha semmi többet sem éreztem vele kapcsolatban, a barátságon kívül. És aztán finoman építhettem le, pedig annyi mindenben segített, de rájönni, hogy csak "ezt" látta bennem végig, az hatalmas pofon volt. Sajnálom a dolgot. De számomra a barátság és a szex az ég és föld. Nincsenek érzelmi átviteleim szerelemből barátságba.
2023. febr. 6. 04:41
 4/28 anonymousreview60 ***** válasza:
78%

Semmi tisztességtelen nincs benne, ha a felek betartják a közösen lefektetett szabályokat (pl. nincs szex harmadik féllel, vagy harmadik féllel csak óvszerrel, és utólag be kell jelenteni stb), hiszen nincsen olyan harmadik fél, aki sérelmet szenvedne a "kapcsolat" fenntartásával vagy megszakításával.

Itt inkább az aggályos érzelmileg - de még itt sem erkölcsileg -, hogy milyen érzés lesz a barátnak, ha már mással szexel a partner, illetve mennyire képes a barát az új partner jelenlétében vagy ismeretében továbbra is barátként és csak barátként fellépni. A korábbi és a mostani partner találkozásának esélye amúgy sem nulla, csak itt nagyobb.

A szex természetes - sőt, az intimitás tkp. alapvető - emberi igény. " Arra ott a kezük, ha úgy érzik, hogy sok a magány." Ez édeskevés, a szex azért nem csak a libidó lerendezése, még ha mechanikusan majdnem pontosan meg is egyezik azzal.

42FHET

2023. febr. 6. 05:12
 5/28 anonim ***** válasza:
61%
Szerintem viszon ez a jó hogy mindenki más, és manapság sok helyen egy lány is szabadon megélheti a szexualitását anélkül hogy lenéznék, megbélyegeznék. Szerintem nem pasi agy, ha valaki vágyik a szexre és ezt nem feltétlen csak egy komoly kapcsolatban éli meg. Nem hinném hogy a feminizmus emiatt rossz hatással volt az emberek fejére, jesszus. Mondom ezt lányként úgy hogy sose volt kalandom, vagy barátság extrákkal kapcsolatom, de szerintem pont támogatni kellene a nőknek egymást abban hogy legyen választásuk megélni a vágyaikat, nem ilyen negatívnak lenni.
2023. febr. 6. 05:13
 6/28 anonim ***** válasza:
53%
Nem tisztességtelen érzelem nélkül szexelni, de aki képes rá, annak az érzelmei nem érnek semmit.
2023. febr. 6. 06:14
 7/28 anonim ***** válasza:
0%
Mit szólnál ha nincs érzelem de lenne egy kis anyagi segítség az érzelem helyett? Úgy menne?
2023. febr. 6. 07:06
 8/28 anonim ***** válasza:
57%
Kérdező, nagyon kedvelem a beállítódásod.. Én bár pasi vagyok és nem is a huszas éveimben vagyok, de hasonlóan működök. Ha ilyen helyzetbe keveredtem bizony előbb-utóbb dönteni kellett és előfordult hogy átalakítottam inkább a barátságot párkapcsolattá, és nem a szex miatt.
2023. febr. 6. 07:20
 9/28 anonim ***** válasza:
77%
3. Mi az, hogy “csőlátású 40-es”?? Szerintem a 40-esek pont, hogy NEM csőlátásúak. Ezt honnan szűrted le?
2023. febr. 6. 07:25
 10/28 anonim ***** válasza:
85%

Osztom a #9 véleményét.

Egy 40-es nő

2023. febr. 6. 08:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!