Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet egy barátság extrákkal dolgot bevállalni tisztességes csajként?
A szerelmeskedést tényleg képesek a mai fiatal lányok leredukálni pusztán érzelemmentes szexre? Arra ott a kezük, ha úgy érzik, hogy sok a magány. De egy baráttal csinálni mindezt?
Kezdem azt érezni, hogy a feminizmus nem hozott mást, mint a lányokat is pasi agyra nevelte. Mindegy kivel, csak legyen. Én a fiatalabb éveimben nem tudtam volna olyan pasival lenni, akit nem szeretek szívemből. Lehet régimódi ez már, de igaz.
Mindenki más. Ma is vannak olyan lányok, akik hasonlóan gondolkodnak, mint te. Korábbi generációkban meg nem volt szex házasságig, szóval nekik az sok, ami már neked nem. Szerintem ez mind relatív.
A társadalom kevésbé szól bele az emberek szexuális magánéletébe és ez az eredmény. Aztán más téren meg jobban beleszól, de az off topic
Teljesen értem amit írsz, és én is így gondolom alapból, hogy ez mindenkinek a saját belátása, de akkor is, ez valahol az élet legintimebb pillanata, és nem egy pusztán ismerős baráttal fogom csinálni, mert épp olyanom van.
De igazad van, minden relatív. Azért szerintem ez a feminizmus amennyi előnyt hozott a munkahelyeken, annyi hátrányt is a fejekben.
Tényleg egyesek szinte pasiként élnek.
Semmi tisztességtelen nincs benne, ha a felek betartják a közösen lefektetett szabályokat (pl. nincs szex harmadik féllel, vagy harmadik féllel csak óvszerrel, és utólag be kell jelenteni stb), hiszen nincsen olyan harmadik fél, aki sérelmet szenvedne a "kapcsolat" fenntartásával vagy megszakításával.
Itt inkább az aggályos érzelmileg - de még itt sem erkölcsileg -, hogy milyen érzés lesz a barátnak, ha már mással szexel a partner, illetve mennyire képes a barát az új partner jelenlétében vagy ismeretében továbbra is barátként és csak barátként fellépni. A korábbi és a mostani partner találkozásának esélye amúgy sem nulla, csak itt nagyobb.
A szex természetes - sőt, az intimitás tkp. alapvető - emberi igény. " Arra ott a kezük, ha úgy érzik, hogy sok a magány." Ez édeskevés, a szex azért nem csak a libidó lerendezése, még ha mechanikusan majdnem pontosan meg is egyezik azzal.
42FHET
Osztom a #9 véleményét.
Egy 40-es nő
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!