Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet egy barátság extrákkal dolgot bevállalni tisztességes csajként?
A szerelmeskedést tényleg képesek a mai fiatal lányok leredukálni pusztán érzelemmentes szexre? Arra ott a kezük, ha úgy érzik, hogy sok a magány. De egy baráttal csinálni mindezt?
Kezdem azt érezni, hogy a feminizmus nem hozott mást, mint a lányokat is pasi agyra nevelte. Mindegy kivel, csak legyen. Én a fiatalabb éveimben nem tudtam volna olyan pasival lenni, akit nem szeretek szívemből. Lehet régimódi ez már, de igaz.
#21 Tudod, hogy ez miért történt így? Mert a nők is sokszor áltatják a férfiakat.
Én pl. anno pont egy kolleginától kaptam a legnagyobb pofáraesést. Totál közvetlen volt velem, mindig úgy intézte, hogy velem dolgozzon, aztán mikor elhívtam randira, amire örömmel eljött, kiderült, hogy van pasija.
Vannak azért ebben fokozatok.
Szimplán csak ürítés miatt összejárni, annak én sem látom értelmét.
Vagy ha valaki váltogatja a partnereit, az én normáimba nem fér bele.
De az hogy két szimpatikus, szabad ember szexel egymással, teljesen oké, nem értem mi ezzel a gondod.
Ezt nyilván te döntöd el, akivel nem akarsz szexelni, azzal ne szexelj.
Viszont két független ember között sokkal jobban működhet egy barátság extrákkal kapcsolat, mint egy hazug, rossz házasság.
#21: Kellemetlen, de ez még nem a szexuális zaklatás kategória, hanem csak alapvetően verbális szexuális közeledés, amit hárítottál. Felnőttek között ez még nem ok a munkakapcsolat megszakítására. Ennyi erővel a céges karácsonyon, ha 3 pezsgő után belemarkol a kolléga a kolléganő fenekébe, akkor is szűnjön meg a munkakapcsolat? Aligha. Hárítani kell, a másiknak elnézést kérni és kész. Az, hogy ő nem kért elnézést, már gond, de nem fegyelmi, csak tirpák kissé.
A barátság extrákkal nem erkölcsi kategória, emiatt elítélni nem szabad, persze elutasítani. Ellenszenvvel lenni szabad a konstrukció ellen, de nem az abban részvevők ellen.
25. "Ennyi erővel a céges karácsonyon, ha 3 pezsgő után belemarkol a kolléga a kolléganő fenekébe, akkor is szűnjön meg a munkakapcsolat?"
Nálunk a te munkakapcsolatod szűnne meg a céggel, másnap.
#26: "Nálunk a te munkakapcsolatod szűnne meg a céggel, másnap." Vegyél vissza, kislány! Hol írtam olyant, hogy belemarkolok?
Én nem tartom megfelelőnek a kollégák tapizását stb, noha a munkahelyem tele van idehozott vagy itt kialakult férj-feleség/férfi-szerető párokkal. A házinyúllal szétmenéstől meg megbüdösödne a levegő.
Tetszik-nem tetszik, azonban a tánc nem kis mértékben szexuális előfutam, egymás felmérésére (is) való, és a pezsgő meg oldja a gátlásokat. Ha már (nem minden nővel szemben, csak aki igazán tetszik) a fenékbe markolás is (már nem is vétekké, hanem) bűnné válik, akkor nem is csoda, hogy a nők nem fognak találnak kezdeményező pasikat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!