Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Kinek már volt olyan hogy a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kinek már volt olyan hogy a párotok olyan sokat ivott hogy nem is emlékszik az estére és 2x meg is szexeltem és nem is ébredt fel rá?

Figyelt kérdés

dec. 18. 08:28
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
A piára sok mindent rá lehet fogni. Lehet, hogy végig élvezte, csak eljátszotta, hogy alszik. Nálam fordítva volt, úgy benyomtam, hogy másnap a nejem mondta, hogy rendesen megb...tam. Arra én tényleg nem emlékeztem másnap.
dec. 18. 08:34
 2/6 anonim ***** válasza:
45%

Ez nemi erőszak, csak hogy tudd!

De mi az élvezetes abban, hogy egy öntudatlan mozdulatlan nőt dugsz?

Olyan már volt, hogy kiestek dolgok, de a szexre mindig emlékszem max nem minden részletére.

dec. 18. 10:28
 3/6 anonim ***** válasza:
39%

Hát nem tudom ha túl sokat iszik egy pasi van h fel se áll neki szóval nem tudom h te hogy szexeltél

Lehet hogy cucc volt q piádban

De ha nem voltál magamnál és bele se tudtál egyezni

Akkor jól írják téged megerőszakoltak

dec. 18. 10:47
 4/6 anonim ***** válasza:
40%

Gratulálok .

Megerőszakoltad a barátnőd

Ugyanis maga tehetetlen volt és bele se tudott egyezni..

Te meg egy féreg vagy

dec. 18. 10:48
 5/6 anonim ***** válasza:
63%

Nem védeni akarok, de nem tudhatjátok a részleteket.

Jelenlegi párom szinte egyáltalán nem iszik és már én is csak ritkán és keveset. (N29 vagyok)

Viszont volt olyan exem, aki szeretett. Mellette én is többször keltem úgy, hogy tudtam túl sok volt a pia este.

Ráadásul neki bármikor fel lehetett állítani, még részegen is. Engem is meglepett, de azért ez nem egy rossz tulajdonság.

Vele elég sokszor voltunk úgy együtt, hogy egyikőnknek-másikónknak nem nagyon voltak meg a részletek utólag. De ez egy kapcsolatban, mikor függetlenül a piától tudod, hogy szexelni fogtok nem hinném, hogy feltétlenül erőszaknak lenne nevezhető.

Rémlik, hogy volt olyan, hogy reggel, másnaposan páromnak azt mondtam, hogy nem értem miért nem lelkesebb, hisz egy hete nem voltunk együtt. Ő meg mondta, hogy az éjszaka kétszer élvezett el, így nem tudja miről beszélek.

De fordítva is volt ilyen. Akkor csak párom ivott, majd bedőlt mellém az ágyba. Én meg kívántam és nem tiltakozott. Igaz nem is nagyon csinált semmit, de mindketten eljutottunk a csúcsra. Halványan persze neki derengett mi történt, mert ő nála teljes képszakadás soha nem volt.

Akkor mi most oda-vissza megerőszakoltuk egymást?

dec. 18. 11:20
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Nekem volt olyan csajom aki nem tudott elélvezni, csak ha közben magához nyúlt, egyszer egy bulin nagyon sokat ivott, dugtunk és akkorákat élvezett hogy ilyet még nem látott, másnap nem emlékezett rá és miután szakítottunk én voltam a szár hogy nem tudtam megdugni...
dec. 18. 13:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!