Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Középiskolásként szexeltél osztálytárssal?
Figyelt kérdés
Ha igen, csak szex volt vagy komoly kapcsolat?ma 18:48
1/9 anonim válasza:
Persze. Hát középiskola ugye 14-18-as kor. És vannak osztálykirándulások, bulik, naná megy ezerrel minden.
2/9 anonim válasza:
Ja és csak keksz. A komoly kapcsolat csak szöveg volt mindig.
3/9 anonim válasza:
Nem, mert mindegyiknek szinte első héten lett párja… Pedig sorba mentem volna rajtuk végig.
4/9 anonim válasza:
Igen, 1-el, több mint két évet jártunk. Sokat szexeltünk, ő volt nekem az első.
5/9 anonim válasza:
Majdnem 1,5 évig jártunk. Szép emlék. Meglehetősen sokat szexeltunk. Volt, hogy tanítás előtt jött értem, és ha nem voltam túl nagy késésben, akkor is.
6/9 StevenUp válasza:
Nem, mert olyan suliba jártam ahol nem volt lány osztálytársam
7/9 anonim válasza:
Osztálytárssal csak később, miután elballagtunk. De alattam lévő osztályból is volt egy lány, meg volt egy a felettem lévő osztályból is. Meg egy évfolyamtárs, de vele szex nem volt csak orál oda vissza.
9/9 anonim válasza:
Nem, mindegyik egy csicska volt, de viccen kívül, mintha direkt válogatták volna így össze őket. Évfolyamtárssal meg más évekről több pasival is szexeltem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!