Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Adózás, könyvelés » Ha nem bejelentve korrepetálta...

Ha nem bejelentve korrepetáltam gyerekeket középiskolásként, azt az önéletrajzomba beleírhatom, vagy inkább ne?

Figyelt kérdés
Most érettségiztem, és egyetem előtt dolgozni szeretnék pár évet, de nincsen bejelentett munkatapasztalatom, viszont évekig rendszeresen a lakásunkon feketén korrepetáltam gyerekeket németből, angolból illetve idősebbeket készítettem fel középiskolai felvételire. (a gyerekeket kapcsolatokon keresztül ismertem meg, aztán a szülők ajánlottak más szülőknek és így tovább) Ezt érdemes lenne megemlítenem, az önéletrajzban, illetve egy interjú során? Vagy csak mondjam azt ,hogy nincs semmilyen munkatapasztalatom?

júl. 11. 23:19
 1/5 anonim ***** válasza:
78%
Persze, hogy érdemes.
júl. 12. 00:03
 2/5 anonim ***** válasza:
Tescos arufeltoltes eseten nm szamit. Tanari allasnal jo lehet.
júl. 12. 08:08
 3/5 anonim ***** válasza:
55%

"viszont évekig rendszeresen a lakásunkon feketén korrepetáltam gyerekeket"

Azt a részt, hogy "feketén" hagyjad ki belőle, aztán jó lesz az. :)

júl. 12. 10:28
 4/5 anonim ***** válasza:
Nav like this. inkább ne játssz ezzel.
júl. 12. 10:29
 5/5 anonim ***** válasza:
81%
Be lehet írni, csak tudd, hogy ingyen csináltad!
júl. 12. 11:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!