Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
27 ev felettiek ti mar szexeltetek eletetek soran valaha?
Figyelt kérdés
Fogy a neptegnap 18:44
A kérdező szavazást indított:
Nem
Igen
24 szavazat
2/12 A kérdező kommentje:
sjanos nem, meg az sem ha akkora mint a lonak akkor a sajat popdba rakod.
tegnap 18:49
4/12 anonim válasza:
Miért pont a 27 éveseket kérdezed? Ennyi idős korára egy roma nő már nagymama.
5/12 anonim válasza:
2# Erről eszembe jutott egy vicc.. 😂😂🤣😆
Nagypapa horgászik a nyolc éves unokájával, és az öreg rágyújt, mire a kissrác:
- Nagypapa, kaphatnék én is egy cigit?
- Eléri a farkad a segged?
- Nem.
- Akkor még kicsi vagy te ehhez.
Horgásznak tovább, egy idő után az öreg kinyit egy doboz sört. A srác megint megszólítja:
- Nagypapa, kaphatnék én is egy sört?
- Nem.
- Akkor kicsi vagy te még ehhez.
A srác morog magában, de aztán előveszi az anyukája pakolta sütiket, és enni kezd. Az öreg odafordul hozzá:
- Kaphatok én is a sütikből?
Mire a kis srác:
A papa önelégülten:
- Bizony, hogy eléri!
- Na, akkor b@szd meg magad, mert ebből egy darabot nem eszel.
6/12 anonim válasza:
Persze. 27 éves koromra már azért pár csajon túlvoltam. :)
7/12 anonim válasza:
Nem amiatt pár 27 év feletti miatt fogunk kihalni, nyugi.
8/12 anonim válasza:
Szavazhatok az igenre? 26 vagyok, de szerintem 1 év múlva se fog visszanőni a szüzességem.
9/12 anonim válasza:
Nem értem ennek a kérdésnek a lényegét…
10/12 A kérdező kommentje:
na oke, atraktak heteroszex. alkategoriaba, ezen felul szex fokategoria, az emberekben volt pedig... persze itt igen lesz mert itt mar tapasztaltak vannak joreszt, dobhato ki a kukaba a szavazas. csinaljatok vele amit akartok szerintem en torlom a sajat kerdeseimbol. koszi moderatorok.
tegnap 19:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!