Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nőcsábászok! Mit kell mondanod egy nőnek, ahhoz , hogy megnyerő legyél? ÉS utána mondjuk ágyban kötnél ki?
Én nem mondanám magamat nőcsábásznak, csak sokan aggatják rám ezt a jelzőt.
Én online szoktam ismerkedni, néha más felesége jött össze stb.
Alap dolog: legyél őszinte, nem tutyimutyi, legyen humorod, de ha kell legyél komoly. Tök normális vagy, nem kiéhezett gyökér, vagy nyomulós hülyegyerek, akkor elég jó esélyeid vannak.
Ha ilyen 2 mondatos "bárkit ágyba vivő" mondatot akarsz, akkor ez nem egy film, csak szólok :D
Persze erre is van opció, mert ha kifigyeled kinek mennyi önbecsülése van, mire vágyik, akkor mondhatod a megfelelő szavakat. Talán, ha megnézed a Mentalistát és elolvasol egy jó pár könyvet a témában, akkor tudni fogod kire hogyan kell hatni.
Viszont ezt nem ajánlom, mert egy idő után kiégsz lelkileg.
Ahhh... Milyen sokat kell várni ahhoz, hogy az embernek szexuális társa legyen....
XD NA mindegy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!