Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Nőcsábászok! Mit kell mondano...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nőcsábászok! Mit kell mondanod egy nőnek, ahhoz , hogy megnyerő legyél? ÉS utána mondjuk ágyban kötnél ki?

Figyelt kérdés
KI, milyen cselt szokott??
ma 09:19
1 2
 1/16 Fragments of Fantasy ***** válasza:
100%
Az ilyesmi nem betanult cselek alapján működik.
ma 09:24
 2/16 anonim ***** válasza:

Én nem mondanám magamat nőcsábásznak, csak sokan aggatják rám ezt a jelzőt.

Én online szoktam ismerkedni, néha más felesége jött össze stb.

Alap dolog: legyél őszinte, nem tutyimutyi, legyen humorod, de ha kell legyél komoly. Tök normális vagy, nem kiéhezett gyökér, vagy nyomulós hülyegyerek, akkor elég jó esélyeid vannak.

Ha ilyen 2 mondatos "bárkit ágyba vivő" mondatot akarsz, akkor ez nem egy film, csak szólok :D

Persze erre is van opció, mert ha kifigyeled kinek mennyi önbecsülése van, mire vágyik, akkor mondhatod a megfelelő szavakat. Talán, ha megnézed a Mentalistát és elolvasol egy jó pár könyvet a témában, akkor tudni fogod kire hogyan kell hatni.

Viszont ezt nem ajánlom, mert egy idő után kiégsz lelkileg.

ma 09:25
 3/16 A kérdező kommentje:
Mit mondtál a barátnődnek, ahhoz, hogy téged válaszd..?
ma 09:31
 4/16 anonim ***** válasza:
3 barátnőm volt és mind3 innen, nem 2 mondat után lett egyik sem a barátnőm :D
ma 09:33
 5/16 A kérdező kommentje:

Ahhh... Milyen sokat kell várni ahhoz, hogy az embernek szexuális társa legyen....

XD NA mindegy.

ma 09:35
 6/16 anonim ***** válasza:
0%
A jó szöveghez kell megnyerő kinézet is, meg valamilyen kocsi.
ma 09:35
 7/16 anonim ***** válasza:
Kinézet, magabiztosság, humor. Jó szöveg, de fontosabb az, hogy hogyan mondasz valamit, mint az, hogy mit mondasz.
ma 09:37
 8/16 anonim ***** válasza:
100%
Teljesen mindegy mit mondok, nalad az ugyse fog mukodni. Kell egy magabiztosság, külső, kiállás és egy csomó minden. Nekem működik
ma 09:38
 9/16 A kérdező kommentje:
Értem.. ÉS, ha csak részegen működik az Ismerkedés? LEhet, hogy inkább a rosszlányok.hu-n-leszek..
ma 09:49
 10/16 anonim ***** válasza:
kő kóla?
ma 09:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!