Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akik nem borotválják a puncijukat, vaginajukat SOSE annak mi az oka? Lányok miért hagyjátok meg a punciszőrt?
Figyelt kérdés
dec. 16. 22:03
A kérdező szavazást indított:
Így szeretem
Divatosnak tartom
Kipattogzok
Nem érdekel
Párom kéri
17 szavazat
1/5 anonim válasza:
Én nem bírom a borotválást és a gyantázást sem. Allergiás vagyok, kipattogzok, viszketek.
2/5 anonim válasza:
Jobb esetben a vaginát nem kell borotválni csak a szemérem dombot , hajlított és a popsi lyukat.
Abban az esetben nem szedem le ha hamarabb megjönn. Ezenkívül számomra a szörtelenség az ami kényelmes
Borotvából csak 6 pengét
A többitől kipattogok
Inkább a gyanta amit szeretek.
Az a titka hogy nem kell hagyni hogy nagyon hosszúra megnőjjön mert akkor persze baromira fáj
De egyébként nem rosszabb mint egy szemöldök szedés
3/5 anonim válasza:
Lusta is vagyok és ki is pattog. Borotválás után 3 napig fáj. Mintha tűként szurnának belülről a szőrszálak.
Olyankor csúnya is. Inkább "borostásan" hagyom
4/5 anonim válasza:
Párom így szereti. Természetesen. Egyébként sincs sok. Mikor le szedtem sokszor fájt utána legalább 1napig.
5/5 anonim válasza:
Jobb szeretem így. Tiniként minden héten borotvàltam és vérzett is sokszor. Ráadásul szúrt és a szőr is benőtt sokszor. De mivel ez volt az elvárás ezért le szedtem. Most 27 évesen nem felelek meg másoknak. Ha egy pasi akar meg szeret akkor nem fogja érdekelni úgyse. Ha meg csupasz babát akar akkor nem én leszek a számára megfelelő
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!