Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A lábát minden lány borotválja?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A lábát minden lány borotválja?

Figyelt kérdés

ma 20:45
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
76%
Nem.
ma 20:47
 2/14 he84 ***** válasza:
30%
Én nőként nem és a barátom így szeret már 5 éve. Sőt, őt be is indítja pluszban.
ma 20:49
 3/14 anonim ***** válasza:
78%
a jobbak azért szerintem igen
ma 20:53
 4/14 anonim válasza:
53%
Én semmit nem borotválok.
ma 20:57
 5/14 anonim ***** válasza:
67%
Lábam hónaljam igen. Intim területen csak rövidre nyírom
ma 21:09
 6/14 anonim ***** válasza:
11%
A feleségem lábán egy szál szőr sincs "gyárilag". Szerintem az összevissza zabált fogamzásgátlóktól és a sok férfihormontól szőrösek a nők...
ma 21:10
 7/14 he84 ***** válasza:
100%
Nagyon tévedsz ebben 6-os válaszoló, nem értesz hozzá eléggé. Fogamzásgátló nem tud ilyet csinálni, mert az pont, hogy több női hormont tartalmaz, nem pedig férfi hormont. Van genetikai oka is, bizonyos nőknél ez genetikai (például én nálam is, nálam a női hormonszint alacsonyabb, ám nem szedhetek fogamzásgátlót bizonyos okokból, de ha tehetném, akkor se tenném), szokott lenni PCOS esetében is, ha nem tudod mi ez, akkor a Google-n keress rá. Minden nő lába alapból szőrös, vagy minimum pihés. Kinek kevesebb, vékonyabb a szőr, esetleg ritkásabb, kinek szőkés, vagy barna, vagy sűrűbb és ezek bármilyen kombinációja. Ettől ez még nem férfias (ha esetleg ezt hinnéd), mert alapból mindkettő nemnél nőnek itt-ott szőrszálak.
ma 21:16
 8/14 anonim ***** válasza:
nincs mit borotválnom
ma 21:22
 9/14 anonim ***** válasza:
100%
Nem minden nő borotválja. Van aki gyantázza, van aki epilálja, és van a lézeres szőrtelenítés is. Vannak akik nem szőrtelenítik a lábukat, és van akinek nincs is mit borotválni.
ma 21:27
 10/14 he84 ***** válasza:
Hát 9-es válaszoló, szerintem a kérdező úgy értette, hogy nem szedi-e minden nő a szőrét, csak ő a borotválással fejezte ezt ki, mert az a gyakoribb módszer.
ma 21:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!