Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A lábát minden lány borotválja?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A lábát minden lány borotválja?

Figyelt kérdés

nov. 28. 20:45
1 2 3 4
 31/37 he84 ***** válasza:
61%

Nekem például szintén dús és sötétbarna a lábaimon a szőr, bár mondjuk kinek mennyire, de közelebb áll egy férfi lábhoz ebben, na persze nem mindenkinek. Akit érdekel, Google-n rákerestem és itt van egy random nőnek a természetes lába, ehhez hasonló az enyém is:

[link]

Akik meg sajnos esetleg leszólnák, azoknak üzenem, hogy legalább soha nem szúr, amikor szedés után nő vissza, hanem mindig puha és nem kell várni, hogy jobban vissza nőjön, majd újra mahunkat gyötörve szedni stb. Pláne érzékeny bőrrel és ennyit még macerásabb leszedni. Akinek meg kevesebb/ritkásabb és/vagy világosabb színű van, annak pláne nincs oka leszednie, például szabadabban járhat úszni is akár. Én hosszú évek óta főleg emiatt nem járok el úszni, pedig szeretek úszni. Sajnos ez van, "köszönhető" ez a többségnek, akik közül jó néhányan, főleg manapság nagy eséllyel beszólna élőben is, esetleg egyéb rosszat tenne.

dec. 7. 20:21
 32/37 he84 ***** válasza:
68%
Bár a karjaimon és máshol ritkásabb, kevésbé is látszik, legjobban a lábaimon, nemi szervemen és a hasam lejjebbi részen a leginkább szőrös. És ez a feljebb linkelt kép, nem az én lábamról van, hanem Google-n kerestem, egy random nő lába, az enyém csupán nagyon hasonló a képen lévő nő lábához.
dec. 7. 20:23
 33/37 anonim ***** válasza:
51%
Nekem is kb. olyan,mint a képen,és bár én nyáron leszedem,de nem folyamatosan,csak ha már nagyobb.Ilyenkor teljesen természetes már.
dec. 9. 07:08
 34/37 anonim válasza:
75%
32 es, tetszett a válaszod, légy biztos abban, hogy egy gyönyörű lány vagy. F.
dec. 23. 13:36
 35/37 anonim ***** válasza:
67%
Csak aki olyan szőrös mint a barlangi medve, de az már lehet férfi...
dec. 23. 21:41
 36/37 he84 ***** válasza:
Ne haragudj 34-es válaszoló, de nem tudod, hogy valójában milyen nő vagyok, így nem mondhatod azt, hogy szép vagyok, hisz még soha nem láttál. És nem fogok fényképet küldeni se itt, se pedig priviben, na meg én nem fotóztatom magam rendszeresen, főleg régi képem van magamról, na de ez itt nem fontos. Szőrrel és/vagy attól függetlenül kicsit fiús nő is vagyok, ezen kívül kicsit átlag alatti és teltkarcsú, mellé a has tájékon kicsit duci.
dec. 25. 00:38
 37/37 anonim ***** válasza:
100%
Egyre ritkábban. Erős,sűrű szőr van a lábamon,régebben napi szinten borotváltam,de már nem igazán zavar,egyre ritkábban szedem le és nem zavar ha meglátják borostásan,vagy félig kinőtt állapotban.
dec. 27. 06:10
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!