Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Férfiak, ti szeretitek hosszas...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, ti szeretitek hosszasan kényeztetni a párotokat, csak őrá figyelve, amíg el nem megy?

Figyelt kérdés

dec. 16. 05:54
1 2
 11/14 Misticboy ***** válasza:
76%
Igen szeretem kényeztetni. Így kerek. A nők mindennél jobban a figyelemre vágynak. Amiben benne van, hogy figyelek rá, az igényeire stb és gyakran teszek a kedvére anélkül, hogy kérnie kéne. Én szeretek adni. 18F
dec. 16. 11:42
 12/14 anonim ***** válasza:
64%

Alap, hogy addig kényeztetem, amíg el nem élvez. Imádom látni, hallani, érezni, hogy orgazmusa van. Számomra ettől méginkább szeret(get)nivaló lesz.

Aztán ha adott esetben épp nem tud elélvezni és szól, akkor nem folytatom. Hozzábújok, betakargatom és gyengéd simogatással, finom kis puszikkal kedveskedek neki, mert szeretem őt.

dec. 16. 21:55
 13/14 anonim ***** válasza:
55%
Persze, nyilván.
dec. 17. 23:43
 14/14 Senior Séf ***** válasza:
Nem, elenni nem engedem, csak felajzom annyira, hogy dugás közben egyszerre érjünk az érzékek csúcsára.
dec. 18. 18:33
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!