Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Férfiak, ti szeretitek hosszas...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, ti szeretitek hosszasan kényeztetni a párotokat, csak őrá figyelve, amíg el nem megy?

Figyelt kérdés

ma 05:54
A kérdező szavazást indított:
Szex során mindenképp szeretnék összehozni egy orgazmust, ne maradjon kielégítetlenül.
Nemcsak hogy szex alatt/után alap, hogy csúcsra juttassam, de még szexen kívül, spontán is szeretem meglepni szájjal/kézzel, akár egyoldalúan is.
Nem zavar, ha nem mindig megy el a párom, tudom, hogy a nőket nehezebb csúcsra juttatni, de így is élvezik.
Szex közben/után nem mindig juttatom csúcsra a párom, de vannak spontán alkalmak, amiket csak neki szentelek (nyalás, ujjazás, csiklósimi stb.)
13 szavazat
 1/9 anonim ***** válasza:
Igen 32F
ma 06:04
 2/9 menta34 ***** válasza:
Bármit, bárhogy, bármeddig, csak akarja...
ma 06:06
 3/9 anonim ***** válasza:
Szeretném, de ő nem hagyja.
ma 06:08
 4/9 anonim ***** válasza:
Nem,
ma 06:39
 5/9 anonim ***** válasza:

hosszasan kényeztetni???

Kinek mi a hosszú!

Amúgy meg léteznek jó orgazmuskészséggel rendelkező csajok! A legtöbb pasi ilyet választ! Hogy egy gyors kufirc alatt is elélvezzen a nő! Igen, 1-2 perc alatt phasztól! Ujjal ugyanez 10-20 másodperc. Utána újra és újra. Úgy hívják sorozatorgazmus!

ma 06:42
 6/9 érdeklődő35 ***** válasza:
2,3
ma 06:46
 7/9 anonim ***** válasza:

Szeretem kényeztetni és imádom is önzetlenül csúcsra juttatni!

f

ma 07:26
 8/9 anonim ***** válasza:

Én nagyon! Eleve imádom a párom, imádom az orgazmusát és mindenét! Imádom, hogy kb. bármennyiszer el tud élvezni, úgyhogy igen, nagyon szeretem kényeztetni! :)

32F

ma 07:27
 9/9 anonim ***** válasza:

Igen, 2napja pont ez volt. Kb 20perc ráhangolódás volt, utána 20perc nyalás ott egyszer csiklóval elélvezett, második is közel volt már, de már könyörgött hogy dugjam meg, szóval beraktam neki és kb 15perc fokozatosan durvuló szex után pont egyszerre élveztünk el.

Ez mindkettőnk számára a tökéletes szex, sajnos nem mindig jön ki így a lépés, de amikor igen és csiklóval és hüvellyel is nagyot élvez a párom, utána kenyérre lehet kenni 1-2napig:D

ma 08:08

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!