Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ha valaki azt mondja egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha valaki azt mondja egy fleshlightra, hogy nagyon hasonló érzés, mint bennem lenni, az rám nézve rosszat jelent?

Figyelt kérdés
Teljesen komolyan kérdezem. Csak mert más pasiktól (akikkel én nem szexeltem) általában azt hallottam, hogy a valódi punci fényévekkel jobb. Nem tudom, hogy ez csak a segédeszköz jó minőségéről árulkodik-e, vagy pedig rólam mond el valami nagyon szomorút. 😀

tegnap 22:47
 1/8 anonim ***** válasza:
nem tudom, ehhez előbb ki kéne próbálnom
tegnap 22:59
 2/8 anonim válasza:
a flashlight nem egy kanye west szám? nemtudom hallgasd meg a számot és döntsd el hogy jó-e olyannak lenni szex közbe mint az a zene. vagy csak valami másként kell értelmezni hogy ő hogy áll hozzád úgy mit ahoz a zenéhez vagy én nemtudom mi.
tegnap 23:03
 3/8 A kérdező kommentje:

Fleshlight:

[link]

tegnap 23:08
 4/8 anonim ***** válasza:
47%
A Fleshlightot tökéletesre tervezték, nemhiába a világ elsőszámú maszturbációs segédeszköze. Igen, nagyon hasonló az igazihoz.
tegnap 23:18
 5/8 anonim ***** válasza:
Válaszod neki, hogy hát igen, az ő farka sem ért fel a vibrátoroddal 😂
tegnap 23:28
 6/8 anonim ***** válasza:
Háát nem tudom én úgy gondolom hogy egy fleshlight sose fog felérni az igazihoz. Ez az én véleményem de labdába se rúghat a valódihoz képest.
tegnap 23:31
 7/8 A kérdező kommentje:
Akkor szar p!nám van, nincs mese.
tegnap 23:40
 8/8 anonim ***** válasza:
Ereztem mar ilyen eszkozt de a te puncidat meg nem, szivesen osszehasonlitanam :-) F. (Tenyleg hasonlo)
ma 00:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!