Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsalás, ha prostihoz mennék ezen okok miatt?
3 éve vagyunk együtt a párommal, és az elmúlt 6 hónapban kezd elég unalmas lenni a szex. A barátnőm nem akar semmi extrát, csak dugunk pár pózban, és ennyi. Én szeretnék becsempészni pár újdonságot, mint pl. Bdsm-s dolgok, vagy játékszerek, stb. Beszéltünk erről többször a barátnőmmel, de azt mondta, hogy őt ezek nem izgatják, úgyhogy nem lett belőle semmi. 2 és fél évig jó volt, most is az, de mostmár kezdem megunni, hogy mindig ugyan az a menetrend szexet illetően, és rossz, hogy a barátnőmnek ennyi elég.
Ami rossz, hogy ezt leszámítva semmi gond nincs, és nagyon szeretem, nem akarom megcsalni. De ha nem csinálok valamit a szexuális vágyam fenttartására, lassan már felállni se fog a farkam. Így arra gondoltam, hogy elmennék ilyen bdsm-s prostihoz, akitől csak azt kérném, hogy fenekeljen el, köpjön le, dugjon meg(bisex vagyok, bnőm is tudja). De ennyi, én nem akarom őt megdugni, meg hogy a farkamhoz is akár hozzáérjen. Ezekkel is meglennék elégedve, hogy kicsi változatosságot hozzanak.
Gondoltam, hogy elmondom a barátnőmnek, de attól félek, hogy azthinné, hogy szexelni is akarok, és tökmindegy mit mondanék, nem hinné el, hogy nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!