Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Megcsalás, ha prostihoz...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megcsalás, ha prostihoz mennék ezen okok miatt?

Figyelt kérdés

3 éve vagyunk együtt a párommal, és az elmúlt 6 hónapban kezd elég unalmas lenni a szex. A barátnőm nem akar semmi extrát, csak dugunk pár pózban, és ennyi. Én szeretnék becsempészni pár újdonságot, mint pl. Bdsm-s dolgok, vagy játékszerek, stb. Beszéltünk erről többször a barátnőmmel, de azt mondta, hogy őt ezek nem izgatják, úgyhogy nem lett belőle semmi. 2 és fél évig jó volt, most is az, de mostmár kezdem megunni, hogy mindig ugyan az a menetrend szexet illetően, és rossz, hogy a barátnőmnek ennyi elég.

Ami rossz, hogy ezt leszámítva semmi gond nincs, és nagyon szeretem, nem akarom megcsalni. De ha nem csinálok valamit a szexuális vágyam fenttartására, lassan már felállni se fog a farkam. Így arra gondoltam, hogy elmennék ilyen bdsm-s prostihoz, akitől csak azt kérném, hogy fenekeljen el, köpjön le, dugjon meg(bisex vagyok, bnőm is tudja). De ennyi, én nem akarom őt megdugni, meg hogy a farkamhoz is akár hozzáérjen. Ezekkel is meglennék elégedve, hogy kicsi változatosságot hozzanak.

Gondoltam, hogy elmondom a barátnőmnek, de attól félek, hogy azthinné, hogy szexelni is akarok, és tökmindegy mit mondanék, nem hinné el, hogy nem.

ma 13:45
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
De ha nincs gyerek, közös hitel stb, akkor mi a f@szrt nem dobod csajt és keresel egy ilyen prostit ahol minden mehet amennyi pénzed van, közben meg keresel olyan nőt aki mindezt teljesíti és még otthon is jó vele lenni???
ma 16:20
 12/12 anonim ***** válasza:
Tróger
ma 19:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!