Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsalás, ha prostihoz mennék ezen okok miatt?
3 éve vagyunk együtt a párommal, és az elmúlt 6 hónapban kezd elég unalmas lenni a szex. A barátnőm nem akar semmi extrát, csak dugunk pár pózban, és ennyi. Én szeretnék becsempészni pár újdonságot, mint pl. Bdsm-s dolgok, vagy játékszerek, stb. Beszéltünk erről többször a barátnőmmel, de azt mondta, hogy őt ezek nem izgatják, úgyhogy nem lett belőle semmi. 2 és fél évig jó volt, most is az, de mostmár kezdem megunni, hogy mindig ugyan az a menetrend szexet illetően, és rossz, hogy a barátnőmnek ennyi elég.
Ami rossz, hogy ezt leszámítva semmi gond nincs, és nagyon szeretem, nem akarom megcsalni. De ha nem csinálok valamit a szexuális vágyam fenttartására, lassan már felállni se fog a farkam. Így arra gondoltam, hogy elmennék ilyen bdsm-s prostihoz, akitől csak azt kérném, hogy fenekeljen el, köpjön le, dugjon meg(bisex vagyok, bnőm is tudja). De ennyi, én nem akarom őt megdugni, meg hogy a farkamhoz is akár hozzáérjen. Ezekkel is meglennék elégedve, hogy kicsi változatosságot hozzanak.
Gondoltam, hogy elmondom a barátnőmnek, de attól félek, hogy azthinné, hogy szexelni is akarok, és tökmindegy mit mondanék, nem hinné el, hogy nem.
Fordított helyzetben te mit gondolnál? A csajod elmegy egy domhoz aki becsszó' csak elfenekeli, de nem dugja meg. Te is megcsalásnak vennéd nem?
Egyébként barátom, gondolj csak bele ez hova vezet. Okés elmész egy prostihoz, s mi lesz 1, 5, vagy 10 év múlva? Változni fog otthon a szexuális életetek? Avagy k.rvákhoz akarsz járni egész életedben? Ez az út sehova sem vezet. Ti egyszerűen nem passzoltok össze szexuálisan. A párod iránti vágy le fog redukálódni 0-ra, nem fogod kívánni, meg fog szűnni köztetek a szex, ami el fogja reszelni az érzéseket teljesen, viták sorozatához fog vezetni (észre sem fogod venni, de egyre feszültebb leszel).
Te is tudod nem ez a megfelelő út, csak éppen nem mered még megtenni azt amit valóban tenned kellene...
Őszintén, azért merült fel ez bennem, mert azért a megcsalás definíciója nálam tartalmaz aktust vagy bármilyen szexuális közeledést a másik nem iránt. Nálam ez nincs meg, nem is vágyom rá. Vagy már az is megcsalásnak számít ezek alapján, ha más nővel beszélgetek?
És nem tartom teljesen jó ötletnek én sem amit kitaláltam, csak nézőpontokat szeretnék ütköztetni.
#3 Imádom, amikor itt minden problémára egyből a szakítást mondják mint legjobb opciót😄 Azért a világ nem ilyen fekete-fehér. A gondolatmeneted alapján, ha valakivel van bármilyen dolog amiben különbözünk, akkor szakítsunk is egyből.
Az én esetemben pont az van, hogy mindent megtudunk beszélni, minden esetben tök jól kijövünk, a szexszel se volt eddig gond. Azért az ember nem fog eldobni egy ilyen kapcsolatot emiatt, hanem próbál megoldást keresni.
Simán megcsalás persze.
Akkor már jobb szakítani vele és keresni olyan párt aki illik hozzád szexuálisan is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!