Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ebben az esetben is gáz prostihoz menni?
Szóval még soha nem jártam egynél sem, egyáltalán nem is vonz a dolog. Viszont van egy aki nagyon bejön mint nő, és benne nem csak annyit látok mint a többibe, valahogy más. Ha csak őt szeretném megdugni, mert tetszik, akkor is ugyanolyan szánalmas vagyok mintha mindig prostiznék?
Hiába vannak jól kinézők is a rosszlányokon, nem gondoltam komolyan soha, hogy elmennék bármelyikhez is, csak ehhez.
Miért lennél szánalmas? :D
Szerintem ami ellene szól, hogy párkapcsolatban ha kérdezik, akkor esetleg ha nem akarsz kamuzni elmondani, mert nem mindenki van oda ettől. A másik az esetleges fertőzések. A harmadik meg, hogy nagyon sok múlik a lány hozzáállásán, ha ez nincs rendben tud nagyon béna lenni az egész.
Te elolvastad amit írtál, amúgy értelemmel is?
Várj, megpróbállak rávezetni.
Szóval még soha nem utaztam tömegközlekedéssel, egyáltalán nem is vonz a dolog. Viszont van egy kék busz, ami nagyon bejön mint jármű, és benne nem csak annyit látok mint a többibe, valahogy más. Ha csak őt szeretném vezetni, mert tetszik, akkor is ugyanolyan szánalmas vagyok mintha mindig villamosoznék?
Hiába vannak jól kinézők is a BKK-nál, nem gondoltam komolyan soha, hogy elmennék bármelyikhez is, csak ehhez.
Ebben az esetben sem gáz prostihoz menni!
Miért lenne gáz egy legális szolgáltatást igénybe venni? Persze vannak akik tépik szájukat az ilyesmi ellen. Irigység? Butaság? Vallási buzgalom? Az ö dolguk a szájtépés, ne foglalkozz velük, élvzd a lehetöségeidet!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!