Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ebben az esetben is gáz...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ebben az esetben is gáz prostihoz menni?

Figyelt kérdés

Szóval még soha nem jártam egynél sem, egyáltalán nem is vonz a dolog. Viszont van egy aki nagyon bejön mint nő, és benne nem csak annyit látok mint a többibe, valahogy más. Ha csak őt szeretném megdugni, mert tetszik, akkor is ugyanolyan szánalmas vagyok mintha mindig prostiznék?

Hiába vannak jól kinézők is a rosszlányokon, nem gondoltam komolyan soha, hogy elmennék bármelyikhez is, csak ehhez.

dec. 14. 22:35
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
77%
Lehet csalódás ebből. A valóságban sok ember teljesen más, mint képen. Aztán meg az ágyban is lehet teljesen más, mint ahogy elképzeled.
dec. 14. 22:39
 2/12 anonim ***** válasza:
100%

Miért lennél szánalmas? :D

Szerintem ami ellene szól, hogy párkapcsolatban ha kérdezik, akkor esetleg ha nem akarsz kamuzni elmondani, mert nem mindenki van oda ettől. A másik az esetleges fertőzések. A harmadik meg, hogy nagyon sok múlik a lány hozzáállásán, ha ez nincs rendben tud nagyon béna lenni az egész.

dec. 14. 23:13
 3/12 anonim ***** válasza:
62%

Te elolvastad amit írtál, amúgy értelemmel is?

Várj, megpróbállak rávezetni.

Szóval még soha nem utaztam tömegközlekedéssel, egyáltalán nem is vonz a dolog. Viszont van egy kék busz, ami nagyon bejön mint jármű, és benne nem csak annyit látok mint a többibe, valahogy más. Ha csak őt szeretném vezetni, mert tetszik, akkor is ugyanolyan szánalmas vagyok mintha mindig villamosoznék?

Hiába vannak jól kinézők is a BKK-nál, nem gondoltam komolyan soha, hogy elmennék bármelyikhez is, csak ehhez.

dec. 14. 23:24
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Dehogy gáz! Én is csak ahhoz a prostihoz mennék, aki tetszik. Legalább már magamnak ne tegyek rosszat azzal, hogy egy számomra semlegeshez megyek. Igen, a prostiknak valahol az is a dolguk, hogy pótolják a barátnőt, az meg általában az a nő, aki számunkra más, mint a többi.
dec. 14. 23:26
 5/12 anonim ***** válasza:
77%

Ebben az esetben sem gáz prostihoz menni!

Miért lenne gáz egy legális szolgáltatást igénybe venni? Persze vannak akik tépik szájukat az ilyesmi ellen. Irigység? Butaság? Vallási buzgalom? Az ö dolguk a szájtépés, ne foglalkozz velük, élvzd a lehetöségeidet!

dec. 15. 00:02
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Nem gaz szerintem
dec. 15. 07:08
 7/12 anonim ***** válasza:
22%
Őszintén , senkit nem érdekel a nyavalygásod .
dec. 15. 08:53
 8/12 anonim ***** válasza:
90%
Prostihoz járni nem gáz!
dec. 15. 09:37
 9/12 anonim ***** válasza:
91%
Én időnként elmegyek egyhez, hogy minden szájhagyományát bemutassa, és egyáltalán nem érzem gáznak.
dec. 15. 09:51
 10/12 anonim ***** válasza:
66%
Elárulod ki az? Kíváncsi vagyok, így ránézésre mit tudhat, amivel így megfogott.
dec. 16. 12:59
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!