Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Sildenafil 50mg miért nem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sildenafil 50mg miért nem használ nekem? Annyira nincs hatása, hogy még konkrétan mellékhatásai sincsenek ?

Figyelt kérdés

Nem olyan rég ultra stresszes időszakban volt részem. Igy felmerültek ilyen gondok nálam, pár hét után zavart a libidóhiány,(egyben túl korai magömlés) akkor elmentem, kaptam sildenafilt, és nekem semmit sem ért. Konkrétan zéró.

Ellenben szexshopban kapható jobb minőségű cucctól (tornádó ez kb 2éve volt)1 teljes napig állt a farkam non-stop.

Kábé abból elég volt egy fél is. A szexshopos cuctól kb fél órán belül mellékhatás bedugult orr, arcpír, magasabb vérnyomás.

Ellentétben a gyógyszertárban váltott 50mg os sildenafiltól viszont még bedugult orr és arcpir se volt. Pedig este vettem be. Nem voltam stressz, kellő inger volt bőven.

Csak reggel ittam egy kávét.

Napi 3litert iszom legalább

Alkoholt pedig egyáltalán nem fogyasztom. Mellesleg kb 3deci vízzel vettem be egy egész szemet.

Vagy esetleg szexshopban melyik a beváltabb ilyen készítmény?

Kérdésem

Most akkor engem verték át a patikában?

Vagy hogyan kell be venni az eredeti sildefil gyógyszert, hogy kellően kifejtse hatását???

ma 19:42
A kérdező szavazást indított:
Vegyél be nyugodtan egyszerre 2szemet sok vízzel
Nem mindenkire hatásos írass fel másik fajta gyógyszert
6 szavazat
 1/5 anonim ***** válasza:
Próbáld meg teljesen éhgyomorra,minnél melegebb vízzel!
ma 20:08
 2/5 A kérdező kommentje:

Szóval azt mondod, hogy bevétel előtt kb 3-4óra hosszával előtte ne is egyek semmit ?

Majd aztán annyira meleg vízzel vegyem be amennyire meleg csak lehetséges és azt persze még iható legyen ?

ma 20:24
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Igen,úgy jobban hatnak.Legjobb reggel ébredés után.Egy próbát megér,majd jelezz vissza légyszi.

Az általad említett szexshop-os cuccban is sildenafil,vagy tadalafil van,nem gondolod ugye hogy gyógynövényektől áll így a répa?

Időnként be is tiltják,jön ugyanaz más néven.

Egyszer összetevőnként kikevertem pontosan azt ami a szexshop-os dobozára volt írva,semmi hatás.

A szexshop-ostól meg 2 napig áll.

ma 20:30
 4/5 A kérdező kommentje:

Sajna csak alkalmi szex kapcsolatom van.

Az általában késő estére nyúlik így reggel nem igazán szeretném be venni.

Ilyen esetben az is jó ha mondjuk alkalom előtt már legalább 3-4 órával előtte nem eszem semmit.

És mondjuk alkalom előtt 3-4 óra hosszával veszem be jó? Így hatásos lenne ?

ma 21:05
 5/5 anonim ***** válasza:

Az éh/teli gyomor csak a felszívódási sebességet befolyásolja, magának a hatóanyagnak a hatását nem. Erősebb készítményre lenne szükséged, főleg ha kimerült vagy.

A szexshoposokkal meg az a helyzet amit leírt a #3-as, engedélyeztetik gyógynövényesként, majd a boltba már a felütött kerül, amit próbavásárlás során lefülelnek és kivonják, de a forgalmazó már hozza is ki az újabbat. A bökkenő, hogy nem tudod mennyi a valós hatóanyag-tartalma.

ma 21:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!