Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Őszintén, új partnernél...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Őszintén, új partnernél ismerkedős fázisban ki az aki nem használ óvszert?

Figyelt kérdés

Én férfiként nagyon szoktam figyelni erre, de egyre gyakrabban találkozok olyan lányokkal, akik meg se kérdezik, nem is érdekli őket, hogy van-e rajtam vagy sem, holott semmit nem tudnak rólam, és ez nagyon fura.

Van lány, aki swingerbe jár, 30 éves és 100+ partnere volt, és kb elment a szextől a kedve, amikor làtta, hogy keresem az óvszert.

Másik lány szex közben tépte le rólam, hogy élvezzek bele.

Mégis mi a céljuk ezzel? Rengeteg betegséget el lehet kapni. Vagy csak én gondolom túl?

Alapból nem értem, aki szexpartikra jár és óvszer nélküli 100+ ember élvezett már el benne, hogyan lehet még mindig egészséges?!

Ti hogyan vélekedtek erről?

2023. nov. 16. 17:37
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
37%
Úgy, hogy bár igazad van, sok embernek - köztük nekem is férfiként - elképesztően lelombozó az óvszer használata. Egyszerűen annyit elvesz az élményből, hogy a kedvem is elmegy a gondolattól. Gondolom ők is hasonlóképp vannak ezzel. Értem a mondandód lényegét és józan ésszel igazat is adok neked. Épp csak amikor a fasz feláll, az ész megáll... valaki nálam okosabb fogalmazza meg a női megfelelőjét!
2023. nov. 16. 17:43
 2/12 anonim ***** válasza:
100%

Elég normálisnak tűnsz, szerintem az ilyen lányt hagyd ott egyből.

Nem olyan biztos H egészségesek, lehet lappang bennük valami, vagy tünetmentesek

2023. nov. 16. 17:54
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Nekem ugyanez a bajom a pasikkal. Fel sem merül bennük, hogy kellene gumi, sőt azt se kérdezik meg, hogy szedek-e amúgy fogamzásgátlót. A betegségekről nem is beszélve. Szóval gyakori jelenség.
2023. nov. 16. 17:59
 4/12 anonim ***** válasza:
0%
Gumi nélkül belespricc. Az a jó!
2023. nov. 16. 18:00
 5/12 anonim ***** válasza:
100%

Volt ilyen nekem is Tinderes találat.

Első találkozó kv ivás.

Második meg szex gumi nélkül.

Bele is élveztem.

Jó volt természetesen nem lett semmi bajom de utólag belegondolva veszélyes játék.

Én sem tudhattam kivel volt és ő sem hogy én kivel.

2023. nov. 16. 18:07
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Legtobb srac tenyleg ignoralja a gumit… tapasztalat
2023. nov. 16. 18:10
 7/12 anonim ***** válasza:
75%
16 éves korom óta fogamzásgátlót szedek, így sosem használtam gumit, első szexnél sem, igaz kvázi idegennel csak egyszer voltam, az összes többit (10 alatti szám) régebb óta ismertem. De soha egyik pasi sem kérdezte meg előtte, hogy szedek-e gyógyszert, és az óvszerkérdés sem merült fel.
2023. nov. 16. 18:35
 8/12 anonim ***** válasza:
29%
Nekem is volt hogy egy csajjal akartunk szexelni, és ő hozta a gumit. Persze nem volt jó, mert kb, fel sem tudtuk ketten sem húzni olyan kicsi volt. Azt mondta hogy akkor csináljuk nélküle, de vigyázzak. Nem volt semmi gond. Reggel 8-tól, du. 4-ig szexeltünk, és 6-7 menetet nyomtunk le. Persze hosszabb kapcsolatban, vagy ha nagyon muszáj, akkor használok óvszert, de nem igazán szeretem én sem mert abban hamarább lelankadok, mert edddig még minden gumi szorított, és nem volt meg az az inger.
2023. nov. 16. 18:39
 9/12 anonim ***** válasza:
76%
Atya ég mennyi kretén, kizárt, hogy lefeküdjek úgy egy férfival, hogy nem húz gumit. Persze egy tartós normális kapcsolatban más. Na de egy új kapcsolatban, vagy alkalmi együttlét alkalmával?! Kizárt...
2023. nov. 16. 19:29
 10/12 anonim ***** válasza:
78%
Nem váltogatom a partnereimet. Ha új emberrel ismerkedtem meg, akkor mindig ezt szex előtt megbeszéltük. Gyógyszert szedek, ezért nem szoktunk máshogy védekezni. Nyílván ez a betegségektől nem véd, de eddig sosem volt semmi bajom. Azt gondolom akinek kétsége lenne, csak nem lenne olyan bunkó, hogy nem szól róla.
2023. nov. 16. 19:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!