Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Őszintén, új partnernél ismerkedős fázisban ki az aki nem használ óvszert?
Én férfiként nagyon szoktam figyelni erre, de egyre gyakrabban találkozok olyan lányokkal, akik meg se kérdezik, nem is érdekli őket, hogy van-e rajtam vagy sem, holott semmit nem tudnak rólam, és ez nagyon fura.
Van lány, aki swingerbe jár, 30 éves és 100+ partnere volt, és kb elment a szextől a kedve, amikor làtta, hogy keresem az óvszert.
Másik lány szex közben tépte le rólam, hogy élvezzek bele.
Mégis mi a céljuk ezzel? Rengeteg betegséget el lehet kapni. Vagy csak én gondolom túl?
Alapból nem értem, aki szexpartikra jár és óvszer nélküli 100+ ember élvezett már el benne, hogyan lehet még mindig egészséges?!
Ti hogyan vélekedtek erről?
Elég normálisnak tűnsz, szerintem az ilyen lányt hagyd ott egyből.
Nem olyan biztos H egészségesek, lehet lappang bennük valami, vagy tünetmentesek
Volt ilyen nekem is Tinderes találat.
Első találkozó kv ivás.
Második meg szex gumi nélkül.
Bele is élveztem.
Jó volt természetesen nem lett semmi bajom de utólag belegondolva veszélyes játék.
Én sem tudhattam kivel volt és ő sem hogy én kivel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!