Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Honnan tudhatom hogy egy nő...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Honnan tudhatom hogy egy nő biztos nem használ ki szexuálisan? (F)

Figyelt kérdés

Mennyi idő ismerkedés után feküdjek le egy nővel hogy biztosan tudjam hogy nem csak szexre kellek neki? Csak párkapcsolatban vagyok hajlandó lefeküdni egy nővel, és nem szeretném ha csak megfektetni egy csaj.

Mindkét nem véleménye érdekel.

#Szexuális kihasználás
2024. jan. 7. 16:58
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Álmodozunk, álmodozunk:D
2024. jan. 7. 16:59
 2/12 anonim válasza:
100%
Bárcsak engem fektetne meg egy csaj.
2024. jan. 7. 17:02
 3/12 A kérdező kommentje:
Egy rémálom lenne ha szerelmes lennék egy nőbe, és kiderülne hogy csak szexre kellettem neki. Ezért vagyok óvatos. Nekem érzelem nélkül nem megy.
2024. jan. 7. 17:04
 4/12 anonim ***** válasza:
76%
Az a jó ebben az álkérdésben, hogy az alapkoncepciója is sz/r. Az érzelem részedről kell, ha megvan, megcsinálod a csajt, majd utána lelép, akkor is megcsináltad, megvolt az érzelem. Szóval valójában mindegy, hogy mi van szex mindenképpen ugyanakkor lesz, ha rajtad múlik
2024. jan. 7. 17:08
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Ez abszolút nem a nőkre jellemző, hanem rátok férfiakra.
2024. jan. 7. 17:21
 6/12 A kérdező kommentje:
Vannak nők akikre jellemző, és vannak férfiak akikre nem. Ezt miért nem értik meg egyesek? Létezik olyan is hogy egyéniség.
2024. jan. 7. 17:25
 7/12 anonim ***** válasza:
Attól leszel egyéniség, hogy nem dugsz össze-vissza? :O
2024. jan. 7. 18:56
 8/12 anonim ***** válasza:
52%
Hogy tud kihasználni egy nő egy férfit szexuálisan? Már többször kérdeztem ezt ezen az oldalon.
2024. jan. 7. 19:10
 9/12 anonim ***** válasza:
Ezt látni fogod a csaj viselkedéséből. Attól, hogy szereti a szexet még nem azt jelenti, hogy csak arra kellesz neki. Vedd inkább bóknak, hogy kíván téged, vágyik a más jellegű közelségedre is. Sokaknak az érintés a szeretetnyelve. Ő meg lehet, hogy rólad gondolja azt, hogy csak játszadozol vele.
2024. jan. 8. 00:29
 10/12 anonim ***** válasza:
Nem a szex a kihasználás tárgya, hanem a lelkedet akarják ha elkezdtek járni. A kisújjad majd a karod és aztán a bankszámlád majd a lelked aztán kiidegelnek, eltemetnek és kezdik egy újjal újra elölről valakivel. Ez annyira automatikus és genetikus náluk, hogy észre sem veszik mit művelnek csak néznek boci szemekkel, hogy nem értik a problémát.
2024. jan. 8. 10:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!