Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Elítélendő ha egy kövér lány...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elítélendő ha egy kövér lány is szokott masztizni és a szexet is kívánja?

Figyelt kérdés
Nincs kivel szexelnie mert kövér ezért masztizik.
ma 18:47
 1/10 anonim ***** válasza:
93%

Miért lenne elítélendő?

Én szexeltem is kövér lánnyal, az sem volt az.

Bár arra fogni, hogy nincs kivel szexelnie, mert kövér elég nagy hülyeség.

ma 18:48
 2/10 anonim ***** válasza:
96%
Kövér vagyok, és habár sosem szexeltem, de a maszturbációt mindig is érdekesnek gondoltam (mármint elég sokszínűen lehet), mintsem szégyellnivalónak. A súly semmit nem jelent, legalábbis ami az ember saját maga örömszerzését illeti.
ma 18:50
 3/10 anonim ***** válasza:
72%
Semmi elitélendö nincs benne. Ha láthatnám biztosan cefetül megkivánnám (megkinálnám:-)
ma 18:59
 4/10 anonim ***** válasza:
89%

Nem is értem, hogy miért merül fel ez a kérdés. Xd

Ha baj is lenne valakinek(?), akkor ki nem szrja le?!

ma 19:04
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem, én is szoktam
ma 19:05
 6/10 anonim ***** válasza:
88%
Kövér vagyok és nem masztizom inkább pasizom
ma 19:12
 7/10 anonim ***** válasza:
87%

Kövér lányként is találhatsz szexpartnert, de a kérdésre válaszolva, miért lenne elítélendő.

A maszti jó dolog🤘

ma 19:37
 8/10 anonim ***** válasza:
61%

Ezt a kérdést tulajdonképpen azért írtad ki, hogy a gyakori kiéhezett, már minden mindegy csak luk legyen népe hátha rádmozdul?

Én is kövér nő vagyok, és én is szoktam masztizni. Az emberek nem ezt ítélik el, mert erről nem tudnak, mivel nem reklámozom. Azt ítélik el, ahogy kinézek

ma 19:43
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Semmi köze a kilóknak a partnerhiányhoz, az inkább tőled függ, masztizni meg kb mindenki szokott.
ma 20:13
 10/10 anonim ***** válasza:
100%

Miért a kövér nőknek talán nincs joguk a szexualitáshoz, az örömökhöz? Testalkattól függetlenül mindenki ugyanúgy kívánja.

A kövér vs. sportos csajok között a különbség, hogy utóbbiak jobb pasik közül tudnak válogatni.

ma 21:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!