Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Volt veletek olyan, hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt veletek olyan, hogy lefeküdtetek egy ellenkező nemű barátotokkal, és nem ment rá a barátságotok?

Figyelt kérdés
Most tényleg barát barátra gondolok, ahol közelebbi ismeretség, bizalom, szeretet és minden ilyesmi van, és nem indult szexuális jellegűnek a viszony.

ma 11:11
A kérdező szavazást indított:
Nem szexeltem baráttal.
Feküdtem le baráttal, és rossz vége is lett.
Feküdtem le baráttal, és nem azonnal romlott el, hanem miután elkezdtünk összejárni (egyikünk sérült vagy becsajozott/bepasizott, akkor lett vége).
Feküdtem le baráttal, és utána is ugyanolyan jóban maradtunk, nem befolyásolt köztünk semmit.
Feküdtem le baráttal, és párkapcsolat lett belőle végül.
13 szavazat
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Fiatal koromban volt egy lány barátom, akivel rendszeresen szexeltünk, ha egyikünknek sem volt kapcsolata. Azóta is jóban vagyunk :)

32F

ma 11:17
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Igen volt, nem is olyan régen.
ma 11:26
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Lefeküdtem anno a legjobb barátommal, mert füvezés után jó ötletnek tűnt, pedig 1: sosem jött be, sőt taszított mint férfi 2: tudtam, hogy undorító módon viselkedik a nőkkel, hűtlen, hazug és manipulatív, emiatt sokszor le is toltam még haveri szinten. A szex annyira jó volt, de tényleg, annyira jó, hogy nem bírtuk ki, meg kellett ismételni, majd arra jutottunk, hogy legyünk együtt mert amúgy nagyon kedveljük, szeretjük egymást barátokként, miért ne működhetne ez egy másik szinten, ha a szexet is hozzátesszük.

Na tippeljetek, mi lett a vége? 2 évig voltunk együtt, rommá csalt, nekem is ugyanúgy hazudozott mint az előttem lévőknek, mellettem párhuzamosan volt egy másik barátnője is és sorolhatnám. Konklúzió: nem kellett volna szintet lépni…

ma 11:29
 4/8 anonim ***** válasza:
22%
#3 nem vagy a legélesebb kés 😂
ma 12:02
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Volt. A baratsag maradt.
ma 12:24
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Igen volt több is. Igaz a barátaim is elég lazák, nem kerítenek nagy feneket a szexualitásból. Együtt jártunk pasizni/csajozni, s néha-néha ha úgy jött ki a lépés akkor együtt csináltuk na bumm. Járni egyikőnk sem akart a másikkal, kimondott zsánerei sem voltunk egymásnak.
ma 13:28
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Mint a 6.
ma 13:34
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Igen, ez majdnem 7 éve történt meg velem.. azóta hozzámentem feleségül.
ma 14:10

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!