Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt veletek olyan, hogy lefeküdtetek egy ellenkező nemű barátotokkal, és nem ment rá a barátságotok?
Fiatal koromban volt egy lány barátom, akivel rendszeresen szexeltünk, ha egyikünknek sem volt kapcsolata. Azóta is jóban vagyunk :)
32F
Lefeküdtem anno a legjobb barátommal, mert füvezés után jó ötletnek tűnt, pedig 1: sosem jött be, sőt taszított mint férfi 2: tudtam, hogy undorító módon viselkedik a nőkkel, hűtlen, hazug és manipulatív, emiatt sokszor le is toltam még haveri szinten. A szex annyira jó volt, de tényleg, annyira jó, hogy nem bírtuk ki, meg kellett ismételni, majd arra jutottunk, hogy legyünk együtt mert amúgy nagyon kedveljük, szeretjük egymást barátokként, miért ne működhetne ez egy másik szinten, ha a szexet is hozzátesszük.
Na tippeljetek, mi lett a vége? 2 évig voltunk együtt, rommá csalt, nekem is ugyanúgy hazudozott mint az előttem lévőknek, mellettem párhuzamosan volt egy másik barátnője is és sorolhatnám. Konklúzió: nem kellett volna szintet lépni…
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!