Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Aki már küldött képett itt...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Aki már küldött képett itt vagy társkeresőn nőknek, mi történt utána?

Figyelt kérdés

Olyan képre gondolok. 🤣

Mi történt, viszonozták?

Felrakták valahova utána?

Megbántad, vagy nem?

dec. 13. 18:43
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
1x küldtem kérésre. Semmi nem történt.
dec. 13. 18:43
 2/9 anonim ***** válasza:
87%
Nekem egy ismerősöm kapott olyan képet, amit az adminoknak elküldött és ha jól tudom végleg kitiltották innen.
dec. 13. 18:44
 3/9 A kérdező kommentje:
Én többször is, volt hogy nagyon megbántam, de olyan is, hogy gyönyörű ajándékot kaptam cserébe. 😊
dec. 13. 18:45
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Oda-vissza szoktunk,mivel távkapcsolatban élünk.Nincsen ebben semmi rossz,se kockázat.Mert egyrészt ez egy bizalmi dolog,nem ezzel indítasz,másrészt meg csupán ezzel nem lehet visszaélni.Érdekes és izgalmas játék;)
dec. 13. 18:51
 5/9 Fragments of Fantasy ***** válasza:
24%
Olyan képet nem küldünk, mert paraszt dolog.. főleg kérés nélkül.
dec. 13. 18:53
 6/9 A kérdező kommentje:
Sosem kérés nélkül küldök, ha küldök is riktán, és nem is pár mondat után.
dec. 13. 18:55
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

Én ezt max nagyon privát helyen küldöm, nem képfetöltő oldalon.

Én nem az fajta vagyok aki boldog-boldogtalannak elküldi a farkát, nálam ez fordítva megy. Több olyan partnerem volt aki látni akarta, volt is ki is érdemelte végül. Ugyanúgy ment a beszélgetés tovább, volt akivel találkozóig is jutott a dolog, volt akivel maradt virtuális bizonyos okokból (távolság, férj stb).

Mivel rengeteg a kamus b*zeráns ezért max olyan láthat rólam ennyire intim képet (de még kevésbé intimet is) akinél biztosan tudom, hogy csaj van a másik oldalon. Szerencsére elég sok bizonyítást kapok előtte általában.

dec. 13. 19:03
 8/9 A kérdező kommentje:

Én is van hogy kapok! 😊

Úgy akkor nagyon szívesen küldök is.

Vigyázni kell igen, a mai világban sosem tudni..

dec. 13. 19:06
 9/9 anonim válasza:
Én is küldtem már többször is, de mivel már egy ideje kommunikáltunk így pozitív fogadtatása volt, s viszonozva is lett. Láttam már pár csinos hölgyet itt! :)
jan. 8. 16:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!