Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férjes nőknek rizikós társkeresőn ismerkedni?
Figyelt kérdés
Csak szórakozás céljából. Nem komolyra.2019. aug. 23. 11:32
1/27 anonim válasza:
A megcsalás, mint olyan rizikós, bárhol is történjék. De ha már... akkor nem oszt, nem szoroz h hol, ha kép nélkül teszi.
3/27 anonim válasza:
Még ha szórakozás céljából csinálod is, nem komolyan gondolva, akkor is a megcsalás egy szintjét már megütöd. Szóval még így is (kérdésedre válaszolva) rizikós, amit csinálsz és (ne haragudj, de) gerinctelen is.
5/27 anonim válasza:
Igen elég ha egy ismerős rájön és zsarolni kezd vele.
6/27 anonim válasza:
Ha elmondod a párodnak esetleg közössen reggeltek akkor nem az. Bar ne. Ertem minek szivatni azokat akik amugy is nehezen találnak párra. Vagy netán kukis kepeket akarsz nezni titokban?😁
7/27 A kérdező kommentje:
Utolsó minden vágyam...Nem erre gondoltam
2019. aug. 23. 11:54
8/27 A kérdező kommentje:
Igen tudom hogy gerinctelen. Vívódok is.
2019. aug. 23. 11:55
9/27 anonim válasza:
Nem az, en éppen tegnap regiztem egy ilyen oldalra, bar én engedellyel tettem :)
Hianyzik a figyelem ?
Vagy a változatosság ? Mi a celod ?
10/27 anonim válasza:
Igen. Azért csinálják ovatosan.
Mondjuk itt anonim módon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!