Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet azt elfogadni hogy 29 évesen még szűz vagyok?
29F
Gátlásos vagyok,ezért nem ismerkedtem eddig, nem merek ismerkedni férfi létemre.
Már van amikor úgy érzem bele őrülök és valakit jól leugatnék a dühtől. Nagyon dühítő nekem ez az állapot.
Nagyon sokat gondolok szexre nagy bennem a vagy nagyon már.
Irány a prosti? Vagy mi a ge.it csináljak? Olyan sz.r nehéz ez a világ miért ilyen ez?
29f
Gátlásos nő vagyok.
35+osan.
Ezer éve létesítettem testi kapcsolatot, mivel az előző pasim padlóra tett minden értelemben.
De tudom addig nem lehet kapcsolatom még magamat nem teszem rendbe.
Ilyen az élet...
Magadat hibáztasd, senki más nem tehet erről.
Lehet ezen a problémán terápeuta segítségével javítani.
Felnőtt ember vagy, keress végre szakembert, ne hibáztass másokat.
Ismerkedéshez társaságba kéne járnod. Pl. vegyél egy ritka autót vagy motort, és járj találkozókra! Általában a felvonulások alkalmával a közönség soraiból is szoktak vinni a tulajok. A többit rád bízom. :)
Ha nincs jogsid, már a KRESZ tanfolyam (ha nem mindenhol online) is jó alkalom ismerkedni. A vezetések pedig főleg, hiszen nem kettesben mész az oktatóval.
De egyébként is eljárhatsz társastánctól a színjátszó- vagy főzőklubig bármi olyan tanfolyamra, foglalkozásra, szakkörre, ami érdekel.
Én is szűz vagyok még mindig :D
Sokáig gátlásos és félénk voltam, mert a szar gyerekkor megtörte az önbizalmam. El is voltam hízva, én se jöttem volna össze magammal. De mióta lefogytam és stílust váltottam, csak bámulnak a nők. Az önbizalmam is feléledt, majd eljön a pillanat. Szerintem ennek nincs meghatározott ideje, mikor "kell" elveszíteni. Van akinek jut, van akinek nem. Próbálkozni kell és tenni érte. Fel a fejjel!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!