Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet azt elfogadni hogy 29 évesen még szűz vagyok?
Figyelt kérdés
29F
Gátlásos vagyok,ezért nem ismerkedtem eddig, nem merek ismerkedni férfi létemre.
Már van amikor úgy érzem bele őrülök és valakit jól leugatnék a dühtől. Nagyon dühítő nekem ez az állapot.
Nagyon sokat gondolok szexre nagy bennem a vagy nagyon már.
Irány a prosti? Vagy mi a ge.it csináljak? Olyan sz.r nehéz ez a világ miért ilyen ez?
29f
dec. 13. 18:40
1/18 A kérdező kommentje:
Önkielégítés az egyetlen kis öröm az ilyennek? :((
dec. 13. 18:41
2/18 anonim válasza:
Attól, hogy te szerencsétlen vagy azt ne fektesd be a világba.
Előbb hozd rendbe magad és utána jobb lesz.
3/18 A kérdező kommentje:
Az élet miért ilyen igazságtalan? Elmegy az életedbe az embernek....
dec. 13. 18:41
4/18 A kérdező kommentje:
** Elmegy az életkedve is az embernek....
dec. 13. 18:42
5/18 A kérdező kommentje:
Érdekes azért lánykák ilyen problémákkal nem nagyon küzdenek. Nekik a nuniban hamar van f..asz bezzeg....
dec. 13. 18:43
6/18 A kérdező kommentje:
Sokkal könnyebb a nőknek ez is...
Tiszta igazságtalan az egész
dec. 13. 18:43
8/18 A kérdező kommentje:
Miért Bűn az b.. szák meg ha valaki mulya meg gátlásos?
Miért ?!!!! Akkor az már azt gondolják nem tud b.aszni?!!!
Idegesítő tényleg
dec. 13. 18:45
9/18 StevenUp válasza:
Nem az élet nehéz, csak te vagy cs*cska... 🤷
10/18 anonim válasza:
#5 Persze, nincs olyan nő, aki gátlásos, szorong, nehezen teremt kapcsolatot más emberekkel. Ez csakis férfi nehézség lehet, mint az életben minden.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!