Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A párom nagyon passzív a szexben?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A párom nagyon passzív a szexben?

Figyelt kérdés
A barátnőm sokat dolgozik nagyon elfoglalt. Együttlét előtt/közben pedig nagyon unott, passzív, igazából nem csinál semmit. Sokszor kérdezem, hogy jó - e, vagy mi a jó neki, de elmondása szerint minden tökéletes úgy ahogy van. Nem kezdeményez, nincs benne tűz se semmi. Én megértem, hogy a leterheltsége miatt is lehet ez, viszont már hosszabb ideje tart. Sajnos már az erekcióhoz is nehéz eljutnom emiatt, annyira semleges, ahogy hozzááll. Mit gondoltok erről, ez mennyire normális? 30/F

dec. 12. 20:04
 1/7 anonim ***** válasza:
19%
Ha faradt akkor faradt
dec. 12. 20:11
 2/7 StevenUp ***** válasza:
83%
Kevés vagy ahoz neki, hogy feltüzeld. Valójában a tűz már rég kihúnyt, csak még nem talált jobbat nálad. A fáradság itt csak álca.
dec. 12. 20:13
 3/7 anonim ***** válasza:
82%
Semennyire sem az,ez élvezhetetlen és nem szex,kb mint egy guminő ha ennyire nem szereti mert nem,szakitanék ilyennel.. szànalmas a nő.szégyen.
dec. 12. 20:14
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Egy életre elmenne a kedvem a szextől ha egy ilyen asszexuàlis bàbút kéne dugni, azonnal kuka az ilyen nő.
dec. 12. 20:24
 5/7 anonim ***** válasza:
87%

leírás alapján ez az exem :D

háát energiahiány, kis testmozgást ha csináltok szökell párat aztán hajrá! csak egy ötlet

dec. 12. 20:49
 6/7 anonim ***** válasza:
Nem feltétlenül a fáradság miatt van - egyszerűen az emberek egy részének ilyen a libidója, a másoknak meg amolyan. A párod az "unott szürke" típus, aki beéri azzal hogy maszatolgatnak rajta néha. Ha neked ez kevés akkor nem passzoltok szexuálisan össze.
dec. 12. 23:20
 7/7 anonim ***** válasza:

6 sztem ilyen nincs.

alacsony hormonszint van

sőt sztem az asszexuálisoknak is a hormon szintje olyan alacsony hogy azt hiszik nem vonzódnak senkihez

gyógyszerek segíthetnek.. alacsony dózisban.

ilyen potencianövelő ételek stb

dec. 12. 23:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!