Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szexben nagyon passzív partnerrel, mit lehet kezdeni?
Az biztos ,hogy hosszú távon ez megöli a dolgot egy kapcsolatban.
Mondjuk jó lenne tudni mi az ami ezt okozza a parnernél.
Nekem az a meglátásom ez olyan esetben fordul jobban elő mikor az illető ugyanolyan tapasztalatlan partnerrel van együtt mint ő maga, netán így veszti el a szüzességét. Ez lesz az alap, a berögződés,a természetes sajnos.
Kiábrándító! Ha a kapcsolat am rendben van, tehát csak a szex rossz, akkor csak egy jó szerető kell.
Ezért én nem dobnék egy jol működő párkapcsolatot.
Szexre könnyű találni valakit, de igaz társat, partnert nem!!!
Én megtanítanám neki, hogyan tudja aktivizálni magát.
38/F
Hát ugye nem véletlenül mondják,hogy jobb olyannal együtt lenni akinek van tapasztalata,ha más nem alkalmi tartós kapcsolatban. Nyilván így lehet tanulni. Sajnos a legtöbb esetben az idősebbek több tapasztalattal rendelkeznek. Nyilván itt is van kivétel mielőtt jön a kötözködés.
Nekem 18 évesen egy 38 éves partnerem volt sokáig. De nem is bántam meg, mert így nagyon sok dolgot sikerült megtanulni, elsajátítani ,ami nem hiszem hogy a velem egy idős nőkkel sikerült volna. Maximum hosszú évek alatt.
Nem mellesleg pedig nem kellett a gyerekes játékokat játszani,de ez egy másik téma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!