Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Férfiak. Nagy pénisz, vagy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak. Nagy pénisz, vagy sok pénz?

Figyelt kérdés

Ha jönne egy varázslónő, vagy dzsinn... és lenne lehetőséged választani? Mit választanál?

1) Nagy 20-30 cm közötti extrém vastag bránert. Igazi fegyverengedély típusú pusztítót a lábad közé.

2) rengeteg pénzt, de a farkad 11 cm-re zsugorodna. Annyi pénzed lenne, hogy annyit még az arab sejk sem látott. Rendesen helikopterból szórhatnád a népeknek, és még akkor is milliárdjaid maradna. Nem forintban, hanem dollárban. Arany rudakba lenne fektetve, bitcoinba, stb. Mindened meglenne amire egy ember valaha vágyhat, de kicsi lenne a farkad.

dec. 12. 19:10
1 2 3
 21/24 A kérdező kommentje:

Sophie Rain azért van a hestegek között, mert 1 év alatt 43 milliót keresett dollárban az OnlyFans-jével.

Ettől is sokkal hatalmasabb összeget képzeljen el, aki a pénzre szavaz.

dec. 16. 09:08
 22/24 Senior Séf ***** válasza:
Csóró nyugger vagyok, de nem szerettem azt az embert, aki pénzesen voltam. Szerencsére egy válás során hátrahagytam mindent. Most meg már a 18 centim se számít.
dec. 16. 18:45
 23/24 anonim ***** válasza:

2.inkabb. bránival sose volt gond😉. Nagy mérettel meg max annyit tudsz, hogy kivered.

A pénzt fontba kérném, az drágább mint a dollár.

dec. 16. 21:10
 24/24 nb2019 ***** válasza:

Ennyire extrémen egyik sem kellene.

Jöhetne 1-200 misi, hogy jól befektetve ne legyen bajom az életben, de arab sejk szintre nem vágyom. A 30 centi is nonszensz.

Szóval elég a középút, és adjon inkább egy egészséges, boldog életet a párommal. Ja igen, őt is meg kellene találni, de így legalább lenne esélye hogy magamért szeret, nem a helikopterből pénzszórásért.

dec. 16. 21:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!