Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Férfiak, titeket kellemetlenül...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, titeket kellemetlenül érint, ha egy nő (nem a párotok) szóvá teszi, hogy szép, esztétikus farkatok van, vagy örültök neki?

Figyelt kérdés

ma 03:41
A kérdező szavazást indított:
Örülök neki
Furcsának/kellemetlennek találom
27 szavazat
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Nem volt rá példa,hogy dicsérje valaki.
ma 05:21
 2/12 anonim ***** válasza:
70%
Nekem eddig az összes nő akivel kappcsolatban voltam,megdicsérte a farkamat,hogy milyen szép..mindíg jól esik,és esett.Nem dicsekszem,csak a kérdésre válaszoltam.
ma 05:24
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Vajon? :) Amúgy ebben a szerencsés helyzetben vagyok én is, hogy a barátnőmnek tényleg tetszik, és látszik, hogy nem csak mondja. Igen, jólesik az önbizalmamnak.
ma 06:41
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Örülök neki. 👍
ma 07:14
 5/12 Eöske janeszka21 ***** válasza:
0%
Szerintem is ilyesztő ha valaki meg dícsér ,🤣🤣
ma 08:07
 6/12 anonim ***** válasza:

hát nekem ilyet sosem mondtak

de a volt szerelmem cukkolt hogy " pont jó"

az "pont jó nyugi" 😅

ma 13:04
 7/12 A kérdező kommentje:
Ha nem volt rá példa, akkor képzeljétek el a szituációt. Azért kérdezem, mert volt, aki nem vette jó néven tőlem. 😀
ma 13:13
 8/12 anonim ***** válasza:
Nem dicsekszem, de nekem is eddig az összes nő aki látta, megdicsérte, hogy milyen szép, és jó méretű.
ma 13:13
 9/12 nb2019 ***** válasza:
Kérdezném az eddigi válaszolókat, hogy velük mégis mennyire gyakran fordul elő, hogy egy nő (aki nem a párjuk) olyan helyzetbe kerüljön, hogy objektív értékelést tudjon adni a farkuk esztétikájáról? Kiállítjátok a galériában? Vagy egy szál pöcsben mászkáltok a városban? Vagy mégis milyen hétköznapi esetben fordul elő a "Te Józsi, neked annyira gyönyörú a f@szod amilyet még sosem láttam" mondat? Tényleg érdekel, mert velem nem szokott ilyen történni...
ma 20:34
 10/12 A kérdező kommentje:
Nem engem kérdeztél, de lehet szexelni párkapcsolaton kívül is amúgy.
ma 21:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!