Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Szules után maradt két "szép"...

Szules után maradt két "szép" külső aranyerem. Nőgyógyászhoz kellene mennem, de szégyellem. Tudom, tudom, ők millió ilyet látnak, nem érdekli őket, de akkor is nagyon kellemetlen, hogy ott fityeg. Ilyen érzésekkel hogy bírkóztok meg?

Figyelt kérdés
jún. 17. 16:30
 1/4 anonim ***** válasza:
91%

Nekem előtte is volt, valahogy túltettem magam rajta, sok mást is utálok magamon :)

Ha már biztos nem lesz több gyerekem, akkor tervezem megműttetni, addig elviselem.

jún. 17. 16:39
 2/4 anonim ***** válasza:
91%
Nagy levegő, aztán túlesel rajta. El KELL menni, gondolom kötelező vizsgálat. Max előre figyelmeztetes a dokit, hogy ilyen bajod is van. Hátha tud rá vm hatásos terápiát.
jún. 17. 16:39
 3/4 A kérdező kommentje:
Igen, rakszűres... Még lehet vállalunk gyermeket, azért nem szedetem le addig.
jún. 17. 17:51
 4/4 anonim ***** válasza:
72%

Szülés után közvetlen csecsemőfejnyi aranyerem lett. Még csak a szemöldöke se rándult a dokinak, csak adott rá krémet.

Nemrég voltam rákszűrésen, most is kint volt valamennyire, ráadásul Bartholin cisztám is volt, undorítóan festhettem. Nem érdekelt senkit, csak a gyógymód.

jún. 17. 18:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!