Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Heteroszaxais férfiak közös zuhanyzaskor miért pillantanatanak egyből másik ,a többi férfi peniszere?
#1 annyira imádom, hogy a nőket folyton versenyző emberekként írod le. Mikor a férfiak versenyeznek folyton a péniszméreten... Hány kisfarkas és hány kismelles kérdés van kirakva? ;) na ugye, hogy kismellesből szinte nincs is? Ha persze nem egy férfi kérdez róla :D
Amúgy kérdező, ez annyira természetes... Ilyenkor odapillantunk a másik nemiszervére.. nem feltétlenül felmérik. Ez vonzza a tekintetet. Nem mindenkinél, de sokaknál. Én is megnézem a meztelen nőket, nem konkurencia miatt, hanem mert megnézzük az embereket meztelenül.
Sose nézem meg a másikét.
Én hetero vagyok.
Azért amiért itt ennyi a farok méret kérdés
"Haha annál nagyobb az enyém lúzer" "Rohadj meg bu.zi ló"
🤷♀️
A nemi szervek egy olyan dolog, hogy ritkán látni, ezért gondolom valami "érdekességként" tekintenek rá az emberek, ezért pillantanak oda. Meg azért bele van kódolva minden emberbe a kíváncsiság, abba is, aki tagadja.
Ettől még nem válik senki se meleggé. Meg őszintén szólva, miért kellene pl. egy zuhanyzóban szemlesütve lenni? Ez egy olyan hely, ahol meztelenek az emberek, tehát látják egymást nemi szerveit.
Nem kell ezt túlgondolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!