Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Más nő is érezte már így?
Hogy jobb lenne leszbikusnak lenni? Az a baj, hogy ez nem választható sajnos, tudom, tehát ez csak elméleti felvetés.
A leszbikus nő a puncit szereti, nem a segglyukat, mint a férfiak. A nők jobban nyalnak (a férfiak meg valszeg jobban szopnak gondolom). Ma már olyan szexjátékokat lehet venni, ami jobb érzést ad, mint a pénisz. A nők sokkal odaadóbbak, számít nekik a másik élvezete is.
Az egyetlen dolog, ami hiányozna, az a szopás.
Meg nyilván hiányozna a férfi erő, a védelmezés, a férfi "energia" a férfias poénok meg ilyenek, mondjuk poénok haveroktól is jöhetnek. De lehet, hogy ezek nélkül azért el tudnék lenni.
Más nő is érezte már úgy, hogy könnyebb lenne az élete, ha leszbikus lenne?
#1 már voltál nővel? Biszex vagy?
#3 köszi a választ!
Nem nyalnak jobban a nők (esete válogatja), s egyetlen játékszer sincs annyira jó mint egy vonzó, értelmes, figyelmes pasihoz tartozó farok.
S nem praktikumból leszel hetero/leszbikus/biszex hanem belülről fakadó vágyak miatt.
# te most biszex vagy vagy mi? Mert ezek szerint te jobban vonzódsz a férfiakhoz. Vonzó, értelmes, figyelmes pasi meg kevés van, az nyilván a jobbak kiváltsága.
Ha pedig gyakorolnál értő olvasást, akkor az utolsó mondatodat oda se írtad volna. Mivel beleírtam, hogy tudom, nem választás kérdése a szexuális iranyultság. Mindegy, legalább ideböfögtél valami hülyeséget, megveregetheted a válladat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!