Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mereven 9-10 cm a peniszen...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mereven 9-10 cm a peniszen mégis 20 nővel voltam már együtt . Akkor mégis elég a nőknek a 9 cm?

Figyelt kérdés
dec. 12. 16:42
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Volt olyan is akivel kétszer?
dec. 12. 16:46
 2/9 A kérdező kommentje:
Persze. Hosszabb kapcsolataim voltak
dec. 12. 16:50
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Akkor mi értelme a kérdésnek?
dec. 12. 16:52
 4/9 anonim ***** válasza:
65%
Gondolom gazdag vagy. Illetve nem hiába nen maradtak veled.
dec. 12. 16:58
 5/9 A kérdező kommentje:
Valóban anyagiakban minden elképzelhető megvan nekem
dec. 12. 17:00
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Akkor a rejtély megoldva.
dec. 12. 17:03
 7/9 anonim ***** válasza:
36%
A gyakorin kevés,az életben a kutyát sem érdekli,ha minden rendben van a kapcsolatban. Én pl. simán kielégülök ennyitől,nyilván ne társuljon hozzá pocak,mert akkor ez a méret is elveszik,mondjuk nem is kezdenék pocakossal,de mindegy. Szóval nekem nincs problémám ezzel a mérettel,harmonikus kapcs. esetén. (ne privátozzanak a kisfarkúak,senkit nem keresek innen)
dec. 12. 17:05
 8/9 anonim ***** válasza:
38%
Akkor a pénzedet szeretik. Én maradok a nagyfarkú pasiknál.
dec. 12. 17:50
 9/9 anonim ***** válasza:

Szerintem ha jó a kapcsolat, nem számít a méret.

Szerintem ezt a rengeteg méret körüli aggodalmat sokszor csak a pasik találják ki. Igazi párkapcsolatban nem lényeg, mert a szex csak egy szelete az egésznek, és ha nem kielégítő méretű valaki, akkor megoldják máshogy.

dec. 13. 10:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!