Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Bámul a férfi kolléga, üzemben...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Furógép kérdése:

Bámul a férfi kolléga, üzemben, nem főnök. Kedvelhet-e, beteg vagy ez zaklatás? Mindketten nősemberek vagyunk! Mi a megoldás, ha nem jogi, vagy hogyan bizonyítható a vegzálás tényállása? Magyar állampolgárként is jelen vagyok, keményen dolgozok!!

Figyelt kérdés

ma 14:33
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Azért mert néz,sem szabálysértést,sem bűncselekményt nem követ el.

Attól, hogy te ilyen érzékeny vagy, még nem kell mást büntetni.

ma 14:35
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Feltehetően a kollégád bukik a pasis kinézetű csajokra, akiknek Fúrógép vagy Légkalapács a nevük. Mivel keményen dolgozó állampolgár vagy, ez valószínüleg még jobban beindítja az ősztöneit.
ma 14:37
 3/7 anonim ***** válasza:
83%
Ezzel a névvel eléggé hihető, hogy csaj vagy! XDDDD
ma 14:38
 4/7 anonim ***** válasza:
83%
Egyébként vagy a kategória nem jó, vagy a nemed. #1 vagyok.
ma 14:39
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Legalább olvasnátok el a kérdést!!!

" Mindketten nősemberek vagyunk! "

EZ búza kategória .

ma 14:44
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Valóban. Én eddig nem szóltam hozzá, de ha mindketten nősek, akkor valóban férfiak. Vagy az illető nem tud jól magyarul. Vagy ez egy troll kérdés. Elnézést, de nézésért valóban nem lehet senkit feljelenteni. Esetleg a piszoárban nézett? Vagy nő vagy és nem ismered azt a magyar szót, hogy házasok vagyunk? Szeretek fúrni, de nő vagyok? Midet nézi? Meddig szokott téged bámulni? Tudod ezt bizonyítani? Beszélni nem szoktatok, csak szemezgettek egymással? Akkor megérdemled. Tudod, néma gyereknek az anyja sem... De minek is írogatok egy nyilvánvalóan trollnak? De el is lehet küldeni azt a "nem főnököt egy melegebb éghajlatra." Ha nem veszi a lapot, akkor mehetsz az igen főnökhöz, akinek megmondod, nem tudsz ezzel az emberrel együtt dolgozni, helyezze át egyikőtöket, vagy felmondasz.
ma 15:33
 7/7 anonim ***** válasza:

Engem is bámult egy meleg kollégám. Sose mert tovább lépni csak észrevettem a figyelmét. Tulajdonképpen jó érzés volt, hogy lám nem csak a csajoknál jövök be. Szegényke álmodozhat rólam amennyit akar, az csak az én egómat növeli.

Mondom sose próbálkozott, de ha csinálta volna akkor kedvesen megmondtam volna neki hogy engem csak lányok érdekelnek.

ma 16:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!