Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Csajok többesnél van hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok többesnél van hogy “kardoztok” két farokkal vagy összedörzsölitek a makkjukat vagy baráti tűzben “lelövik “ egymást vagy hogy szoktatok picit szórakozni azzal vagy éreztetni velük hogy ösztön lények?

Figyelt kérdés
Ha ti pasik lennétek belemennétek a több pasis szexbe?Hogyan szoktátok picit alázni őket szex közben érte őket?Pénisz kardozással, makk összesörzsöléssel, vagy egymásra spricceléssel?
dec. 12. 06:21
 1/9 anonim ***** válasza:
83%
Internet kikapcsolasaval...
dec. 12. 06:29
 2/9 anonim ***** válasza:
69%
Mi bajod van?
dec. 12. 08:12
 3/9 anonim ***** válasza:
Dehogyis...
dec. 12. 10:54
 4/9 anonim ***** válasza:

Rossz kategória... hetero pasik nem fognak elélvezni attól hogy egy másik pélóhoz dörgölik a sajátjukat, s egymásra spriccelni sem akarnak.

Voltam már jópár többesben (megszámolni nem tudom), egyszer volt, hogy a csaj poénból kardozott a cerkákkal, de kb. fél percig tartott a művelet, mert heteróként nem igazán vágyom az ilyesmire.

dec. 12. 10:58
 5/9 A kérdező kommentje:
Én nem írtam hogy a pasik vágynak ilyenekre.Én azt kétdeztem csajok szoktak-e “szórakozni” így?Akár tetszik a pasiknak akár nem
dec. 12. 11:47
 6/9 anonim ***** válasza:
#5 kb. 10 éve járok swingerekbe, s az előtt is jópár többes szitum volt, eddig összesen 1x volt hogy ilyen előfordult. A nők nem azért csinálják a többest hogy a pasikat szívassák, hanem mert élvezik a többes erotika által nyújtott élvezeteket.
dec. 12. 11:58
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
nem szoktam ilyent csinálni, a többest azért keresem, hogy minden farok csak velem foglalkozzon és engem kényeztessen, lehetőleg minden elérhető pontomon
dec. 12. 12:01
 8/9 anonim ***** válasza:
nem kell szívatásnak lenni-e, csak az orálnál egyszerre kapja be, és ott is összeér. vagy 1 lyukba beteszi mindkettőt, és beolajoza mindkettőt, miközbe összeérnek
dec. 12. 14:49
 9/9 anonim ***** válasza:
#8 az teljesen más szitu, mint amikor csak a pélókat dörgölik össze.
dec. 12. 17:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!