Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A pénisz tulajdonképpen csak nemzésre való?
Figyelt kérdés
A sok farokméregetést lezárandó. Méret alatt értem hosszúság, vastagság, körméret, makkméret, alak, forma, stb. mértani, természetes adottságokat. Tehát csak egy lelkileg bénult, pénisztulajdonságok mögé rekedt funkcionális analfabéta, aki nem tud kielégíteni egy nőt? Nemcsak arról van szó hogy nem illenek össze? Legyen az 25, vagy 10 centi. Alkalmi, vagy első együttlét közben mennek a bénázások és akkor kell férfinak lenni. Hagytam már ott lányt felajzva úgy, hogy a nedvei még a farmernadrágon is átütöttek, meg volt olyan akivel egyáltalán nem tudtam mit kezdeni, pedig a kis*alszom még elő se vettem.nov. 10. 12:38
4/12 anonim válasza:
Apádé csak arra való. Én kényeztetni és jutalmazni szoktam vele. Negatív megerősítésként pedig büntetni is (az a szitu mikor nem kapja meg a csaj)
5/12 anonim válasza:
Mi a köze a kérdésednek a leírásodhoz? :D Nem is értem mire vagy kíváncsi? Biológiailag ha nézzük nemzésre és vizeletürítésre jó mind a két nem nemiszerve, de egy ideje lejöttünk már a fáról és gyakorlatban szerintem normál ember tudja használni. :D Ezt a hagytam már ott nőt részt meg aztán pláne nem is értem minek írtad bele, vagy mi van?
7/12 anonim válasza:
Egy nő szexuális kielégülése szinte független a férfi partner anatómiai tulajdonságaitól (lásd a leszbikus kapcsolatokat). Sokkal több benne a lelki-érzelmi elem. Persze a skála itt is nagyon széles. A női prostituáltaknál gyakorlatilag külön válik a testi szolgáltatás és a saját örömszerzésre való törekvés, többnyire csak az állandó partnerrel/élettárssal/futtatóval élik át az orgazmust.
8/12 anonim válasza:
"Egy nő szexuális kielégülése szinte független a férfi partner anatómiai tulajdonságaitól"
Ez tisztán csak leszbikus/aszex/anorgazmiás feltételezés.
9/12 anonim válasza:
"Tehát csak egy lelkileg bénult, pénisztulajdonságok mögé rekedt funkcionális analfabéta, aki nem tud kielégíteni egy nőt?"
Nem, ez ugyanolyan szélsőséges hülyeség, mint az, mint hogy pl. 19 centi fölött nincs élet.
"Alkalmi, vagy első együttlét közben mennek a bénázások és akkor kell férfinak lenni."
Aha... szerinted ez így megy? Hát nagyon nem. A szex minősége sok tényezőn múlik, ezek közül csak az egyik vagy te meg a farkad.
10/12 anonim válasza:
Nekem jellemzően nincs bajom a "kielégítéssel", és fix hogy ezt nem csak a farkamnak köszönhetem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!