Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Kinek mi a leg extrémebb...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kinek mi a leg extrémebb lebukása masztizás közeben?

Figyelt kérdés
Nemet és kort is írjatok, meg estleg azt is akkor hány évesek voltatok mikor történt?

dec. 11. 19:18
1 2 3
 21/22 savanyucukor ***** válasza:
100%

Valamikor régen, a csajomnál aludtam. Egész este keféltünk, hajnalba megébredtem és még kívántam a szexet. Ő ott aludt a jobbomon és mégis masztzni kezdtem. Már pont a finisbe értem, mikor felébredt. Mindjárt kérdezte viccesen:- te mit csinálsz itt? Egyből átvette az irányítást ügyesen. Aztán aludtunk, míg a gyomrunk korgása nem ébresztett fel minket.

Most 54 vagyok,akkor kb. 25 lehettem.

dec. 15. 07:55
 22/22 anonim ***** válasza:
82%

Anyám elment zuhanyozni,amikor végzett,bement a szobájukba.Én meg beosontam a fürdőbe,a szennyesből kivettem a használt bugyiját.Még meleg volt.Elkezdtem maszturbálni,és a bugyiját szagolgattam.Anyám a hajgumijáért visszajött,és meglátta,hogy a bugyija a kezemben van,meg áll a farkam.Összerakta,hogy mit csinálok.Nagyon kiakadt.Azóta perverznek tart.Szerinte rendben van,hogy maszturbálok,de minek kellett az ő használt bugyija?19f.

Ja,és az ajtót nem zártam be tudom.Még egy résnyire nyitva is volt,hogy halljam,ha jön valaki.Nem hallottam.

dec. 16. 14:49
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!